widziałam ;)
Printable View
Dzisiaj udalem sie do zwyklego pierwszego lepszego warsztatu mechanicznego obok domu. W srodku syf masakra, nie wygladalo to zacheecajjjaco. Ale rowniez robia blacharke i wszedzie bylo widac farby.. Moze dlatego taki balagan. Ale do rzeczy. Panowie po 15 minutach na podnosniku ogarneli sytuacje co jest nie tak z dziwnym skrzypieniem, stukaniem w zawieszeniu. I zapytali - zaoferowali czy przejzec raz jeszcze auto. Czesci kupione. Autko ma byc gotowe na jutro. Maja jeszcze kilka innych spraw ogarnac. Pozyjemy zobaczymy.
Zupelnie inne podejscie do sprawy niz w Irbisie ;)
witam Szanowne Grono z Wrocka. Czeka mnie wymiana rozrządu komplet, szukam kogoś kto ogarnie temat (może ktoś z forumowiczów by się podjął) ewentualnie jakiś namiar na niedrogi acz solidny warsztat w naszej okolicy. robilem tylko rozeznanie w irbisie. 350 stówy robota.
Zapytaj w Bravo na partynickiej.
dzięki wielkie. to nawet będę miał bliżej.
- tylko Irbis,
- jak się dostaniesz do nich.
albo zapytaj intella ;)
A ja chciałem pochwalić ADF Auto. Nie kupiłem auta u nich, byłem tylko na jednym przeglądzie gwarancyjnym, drugi już zrobiony poza ASO. Gwarancja minęła, a pomimo tego zaproponowano mi tzw gest handlowy, zdaje się z maksymalnymi zniżkami - tzn. 80% zniżki na części, i 50% na robociznę. Czyli nie taki ADF straszny jak go malują ;)
może sie coś zmieniło ale to tylko do czasu z tym ADF.
My mamy o ADF dokładnie takie samo zdanie, jak niektórzy tutaj o Irbisie. Jak dla mnie to oni tam głównie wyglądaja (w tych swoich krawacikach) i kasują za pierdoły, jak za złoto. Hitem było, jak wymienialiśmy płyn do wspomagania kierownicy na inny. Trzeba było zakupić nowy zbiorniczek i nowy płyn. I może byłoby ok, gdyby jakiś myślacy_inaczej nie wlał tego samego, co był wcześniej... To taka wiśnienka na torcie.