Nie przejmuj się, nie usunąłem nic istotnego :D
Printable View
Nie przejmuj się, nie usunąłem nic istotnego :D
Pytalem Roberta. I tylko jego.
Ja wiem co poprawiłem w jego poście i napewno nie wpłyneło to w żadnym stopniu na zawartość merytoryczną jego wypowiedzi.
.... a ktos ma???? Mozesz jasniej?
Adas. O ile sie orientuje to formula zlotu ktorą proponujemy jest bardzo bliska temu co chce widziec FAP wiec kazde odejscie w strone pikniku tylko pogorszy nasz odbiór. A co do faktu ze wiekszosc ludzi woli zloty piknikowe to moze to i lepiej. Idealną iloscią uczestnikow na naszym zlocie to ok 80-100 i mysle ze wiecej nie potrzeba.
pikniki to sobie można zrobić na spotach lokalnych, nie wyobrażam sobie siedzenia 3 dni w jednym miejscu i żarcia mięcha z grilla non stop :) Taka formuła zlotu jak jest jest najlepsza. Fiat jest nam potrzebny, chociażby po to że przy ich wsparciu możemy więcej, a i sam zlot z materiałami promocyjnymi lepiej się prezentuje. Bez nich też możemy się bawić, ale z nimi powinno być jeszcze lepiej.
Wysłałem resztę kasy, czy ktoś może potwierdzić fakt zaksięgowania bo nie dostałem potwierdzenia, tak jak po zaliczce.
cinek o ile mi wiadomo dostaniesz wiadomosc na meila ze juz kasa dostarczona , ja tak dostalem :) Pozdrawiam :)
ano fakt zapomniałem że pojechała, w takim razie luzik