U mnie ubywało , w garażu miałem kałuże pod zderzakiem.
Wysłane z mojego HD1913 przy użyciu Tapatalka
Printable View
kawalek deski podloz na dwóch kołkach zeby nie nasiakłą od spodu i juz bedizesz wiedzial :) szybciej niz za tydzien+ bo na razie takie prognozy :)
[MENTION=20089]epsonix[/MENTION], masz moze dane ktore bity/bajty zmienic w proxi zeby przy zamykaniu auta nie składało lusterek ?
w
nie jestem 100% pewien, ale mam jeden typ, dam znać czy działa. jest niby dużo rzeczy do ustawiania ale wiekszość nie działa albo nie działa w części aut.
EDIT, sprawdziłem stockowo mam wyłączone a się składa. Tak jest niestety z tym info jakie mam odnośnie proxi - coś było zaplanowane dla auta w proxi a potem w kodzie BCMa czy innego ECU nie zrobili tego konfigurowalnego i ignorują ustawienie z proxi.
Witam. Jakiś czas temu pisałem o moim problemie w Stelvio FE 2017 ze znikającym płynem w zbiorniczku od chłodzenia intercolera - ten po lewej, mniejszy. Tak co tydzień znikało ok. 0,5 litra przy przebiegu ok. 500 km. Dwa warsztaty się poddały, nie znalazły miejsca gdzie płyn ucieka. Serwis w Długołęce stwierdził (kamerką), że płyn jest w kolektorze ssącym. Podobno doszło do pęknięcia i stad tam ten płyn. Koszt naprawy (części i robocizna) 7000 tysi. Banan na twarzy i radość z jazdy:(. Czy ktoś z kolegów spotkał się z takim defektem. Podobno serwis kontaktował sie z Makaronami i oni potwierdzili taki przypadek. Nie wiem, czy brać coś z demontażu i ryzykować. Podobno potrzebne są jeszcze nowe uszczelki - koszt serwisowy to 1500 zł. Jak zamawiam nowy kolektor to uszczelki są w zestawie. Troche te ceny z kosmosu. Dramat.
[MENTION=77258]Luk66[/MENTION], tak co by nie było wątpliwości, bo nie wiem czy on taki mniejszy. Masz na myśli lewy po otwarciu maski czy lewa strona auta? Tak dla pewności. Nr 1 czy Nr 2?
Załącznik 275459
Wie ktoś jaki jest koszt wystawienia auta na mobile.de/pl , wystawiał już ktoś tam może?