w baku susza ale heh że tak powiem coś się wymyśli :] jest jeszcze kilka innych opcji - jedną poznałeś wczoraj ale po akcji z policjantami mama mi już chyba nie da auta :P
a co do terminu to sobota jest przeca :)
Printable View
Robimy zlocik w Bielsku w następny weekend?
ja bym sie pisal chyba ze mi cos waznego wypadnie. a miejscowka jakas?? Sarni Stok?? albo gdzie??
co żes Aniucha znowu z niebieskimi nawywijała ? Musiało być ciekawie bo juź widziałem kilka Twoich popisów heheh
---------- Post dodany o godzinie 22:29 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 22:28 ----------
nakręciłaś jakiego filma z tego zajścia?
hehe :) niezastosowanie się do sygnalizacji świetlnej :P + jazda bez prawa jazdy :) ja wiem że nie ma się czym chwalić ale najważniejsze że pan policjant był bardzo wyrozumiały :) a filmiku nie ma - moze to i lepiej :)
Aniucha ma za dużo kasiory:P juz jej gadałem,że nadmiar pieniedzy może podarować np.mnie:D zamiast łatać dzure budżetowa
To jak ze spotem? Będzie? Bo musze sobie grafik w pracy poukładać korzystnie :D Sobota czy niedziela?
ja bym byl za niedziela popoludniem bo w sobote mam szychte od 18 do 12 w niedziele
Niedziela pod Tesco?
ja odpadam :) jednak nie dam rady :/