teraz troszkę posypuje ;)
Larry przyjeżdżaj przyjeżdżaj, nowi zawsze mile widziani ;)
GODZ 19.00, parking Real, 1 piętro na Bora Komorowskiego - jakby jeszcze ktoś nie wiedział ;) a na miejscu zastanowimy się co robić ;)
Printable View
teraz troszkę posypuje ;)
Larry przyjeżdżaj przyjeżdżaj, nowi zawsze mile widziani ;)
GODZ 19.00, parking Real, 1 piętro na Bora Komorowskiego - jakby jeszcze ktoś nie wiedział ;) a na miejscu zastanowimy się co robić ;)
no to kochani mnie raczej nie będzie... śniegu w cholere, główne drogi odśnieżone ale te boczne są całe białe... mówią że jest ryzyko jest zabawa ale tym razem sobie odpuszczę. miłej zabawy :)
no co ? takiego śniegu sie bojicie , na spocik dawajcie ,i niech ktoś grila weżmie będzie co robić.
Marek ognisko rozpalimy :D Po co gril hehe...
Aniucha Ty nie świruj tylko wsiadaj w bryke i się tu do nas turlaj :) Nie jest tak źle... to Marek ma problem, bo coś chyba ostatnio o Spiderze mówił :D:D:D
za 2 tygodnie mi dasz :P i pokażesz aparat :P
---------- Post dodany o godzinie 17:38 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 17:36 ----------
no A4 napewno jest ok ale tym zlodziejom nie będę płacić 32 zł za 100 km :) postaram się być następnym razem :)
Nooo aniucha zapraszamy :)
A na marginesie to....
PIERWSZA!!!! heheheh :) i kto tu powoli jeździ :) Myślałam, że was dogonie, ale mnie światła przytrzymały niestety...
Przez Rondo DYWIZJONU 308 przejechałam szybko, ale tabliczkę zauważyłam :)
jednak dywizjonu? Zwracam honor:) A pierwszy na 100% TO JA BYŁEM :D