dobre spontany nie są złe :D i kolejny raz odbył się afterparty :D hehe
Printable View
dobre spontany nie są złe :D i kolejny raz odbył się afterparty :D hehe
Tak następny cykliczny za tydzień w piątek :) Pozdrawiam wszystkich obecnych na wczorajszym "spontanie" , zwłaszcza speca od "żyrandoli" :D
Dziękuję:). Jakby to powiedzieć... W instrukcji obsługi widniało zdanie "spuścić się", ale chyba nie o to chodziło...
Mistrzostwem i tak były zawody pod FIATem na dezodoranty z pachy i piczy:D Po raz kolejny się okazało, że spot bez Wojtka jest nierealny:D
PS: clvegaz-piękną masz GT.
quatro na nastepny raz pisz mi na telefon;p bo go mam zawsze przyy sobie;p 661835669
Urwał nać.... Fajnie że pisałem posta równo z quattro a nie wiedziałem ni chu-chu o spotkaniu. Widzę, że spontany są tylko dla ludzi siedzących 24 na dobę na forum ;) Jak widać chętnych było więcej.
Ja również dziekuję za spot-spontana :) i choć byłem tylko na chwile to i tak było miło :)a w teatrze w ogole nie nudziłem się :D
Quattro w końcu moja bella była ładniejsza od Twojej i obiecuję że w miare możliwości będę zjawiał się częściej:P
Do zobaczenia za tydzien:)
Daniel... ten perfum był obiecany i zakupiony :) zapach wybierałam sama :D spod pachy i spod piczy :D cokolwiek to znaczy :D nie wiem natomiast czym zaatakował mnie Wojtek, ale chyba podziałalo bo pod Mi.To ustawiła się tajemnicza nieznajoma :D
ok dzieki kolego , wpadne tam kiedys :) nie chce obiecywac konkretnego terminu ale jak tylko bede mogl to podjade. pozdrawiam
chciałem podziękować za spotkanie pod Gramerem mam nadzieje że w przyszłym tygodniu będzie sporo osób. Pozdrawiam szczególnie wszystkich nowych mam nadzieje że spotkamy się w piątek
mam nadzieje że w piątek pojawię się bellą:):):D