juz nie przesadzajcie tak ze slaba jakością pierwszych polarów. Nie są złe!
Printable View
juz nie przesadzajcie tak ze slaba jakością pierwszych polarów. Nie są złe!
dokładnie wszyscy tylko potrafią narzekać - nie wiem, fakt te ściągacze są trochę lipne a ogólnie polarek jest fajny
podejżewam że te polarki z nowej serii będą podobnej jakości, tylko że droższe... żeby jakość była zadowalająca trzebaby np zamówić od PromoStars czyli od LPP SA własciciela marek Reserved, Crop, House, Mohito no i PromoStars... Mam od nich polarek "służbowy" i jakościowo faktycznie bije na głowe nasze klubowe.
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...011/02/286.jpg
i miło by było pomyśleć też o płci pięknej.. mam na myśli (dość egoistycznie :D swoją narzeczoną :P) dla której polar z pierwszej serii w rozmiarze S jest za duży.. i przydałoby się XS najlepiej z damskiej numeracji :)
Sprawę możemy załatwić dwojako, albo założymy na naszej stronie coś na kształt zapisów na konkretne polarki, z pdf-u albo forumowicze opowiedzą się w sądzie zorganizowanej tak jak do tej pory, choć zdaje sobie sprawę że każdy chce czegoś innego i możliwość wybory z pośród 7 modeli męskich i już w niedługim czasie, wrzucę ofertę dla Pań, i tym samym wybranie z nich jednego dla Panów i Pań będzie kłopotliwe. Na chwilę obecną plan z mojej - naszej strony jest taki żeby zakupić polary, przykładowo dwa najfajniejsze (np softshell i jeszcze jakiś) wysłanie bo Bobryt-a celem oceny jakości. Kolejnym etapem były by dopiero zapisy sondy i inne czynności celem zebrania chętnych. Niektóre firmy sprzedają tylko ilości hurtowe minimum 5szt. ale to jest osobny temat. Teraz mam urwanie głowy wiec wrzucę coś dopiero około 20 marca, chyba że będzie cud i się jakoś wyrobie wcześniej.
No i cud się zdarzył w tym samym pdf-ie kilka stron wcześniej jest model promostar i nawet damski wzór polarku
jakby co to pisze sie na damska wersje XS :)
ja się pisze na damską i na męską :-)
Chetnie kupie damska i meska:)|
Ja również bede sie pisał na 2 sztuki oczywiście damska i meska o ile bede zaczete zapisy na nowa pule
jest jeszcze szansa zamówić polary??