-
Witam
http://allegro.pl/postoje-led-alu-w5...087124702.html
Co myślicie o takich postojówkach? Czy bedą pasować, świecić i najważniejsze żeby nie padły po miesiącu.
Kolejne pytanie czy taka sama żarówka pasuje do podświetlenia tablicy rejestracyjnej?
Oraz czy niebedzie świecił się błąd?
-
Używam takich lub bardzo podobnych. Napisałem o nich wzmiankę w tym temacie. Ładna biel bez poświaty niebieskiego, nie wywalają błędów. Do tablicy rej. są te same.
-
Dzięki wielkie Luck. Jak wrócę do domu za 2 tygodnie to wymienię i zrobię zdjęcia sami ocenicie.
-
Jeszcze sobie przypomniałem, że może się zdarzyć, jeśli to te same co ja mam, iż będzie lekki opór podczas wkładania do otworu postojówek. Jakby co to w drzwiach dół, lampce podsufitki tył oraz w przodzie ale tych zewnętrznych też takie trzonki są;)
-
Szkoda ze dopiero teraz odczytalem:) trzeba będzie dokupić żarówek :) postoje i podświetlenie tablicy założone zdjęcia wrzucę jak będę przy laptopie. Według mnie bajka. Piekna biel.
Wyslane z mojej Xperi Z1
-
7 załącznik(i)
Tak jak mówiłem dorzucam foto.
-
Ciekawe po jakim czasie zaczną mrygać te w rejestracji ;)
-
przewidzalem i dokupilem zapas:D
-
Mi nie mrygają;) ani w rejestracji ani z przodu. Tylko moje maja mniejsza ilość tych ledów z boku, jakby wokół główki kolega tu ma po dwa ledy to razem 8 a ja po jednym więc 4. Auto zawsze odpalam na nich i gaszę.
-
Mam podobne około roku i zaczynają padać w postojach. Świeci już połowa ledow. W oświetleniu tablicy jeszcze śmigają.
Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka