-
będzie wrzucony ale wpierw musimy otworzyć nowy temat z zapisami, oczywiście podepniemy tam bieżącą listę z googla, ale prócz tego muszę mieć koszt wysyłki plus 100% zatwierdzenie że projekt, który zrobiłem jest ok od strony technicznej /wysłałem go już do Magnety/. no i do tego trzeba rozwiązać kwestię konta, na które będzie kasa zbierana.. próbuję zrobić tak żeby to było zbierane na oficjalne konto klubowe ale to, jak się okazuje, nie jest takie proste:D a wysyłkę chyba zlecimy jednak firmie Magnety, koszt większy o 15gr na sztuce ale przynajmniej nie będziemy sobie zawracać głowy rozsyłaniem zawieszek do 200 osób;)
-
Dokładnie tak - wysyłke trzeba zostawić dla Magenty - koszt niewielki a duuuuużo mniej zamieszania. Mam nadzieje, ze projekt bedzie dobry bo jest git. Rozumiem, że najpierw byśmy zebrali kaske na całość zamówienia a potem zlecili realizację i wysyłkę dla osob, ktore wpłacili - mam tylko nadzieje, że osoby, które się zadeklarują na zapachy nie będą się ociągały z wplatą pieniażków. Dobrze by było, żeby przy wrzuceniu na pierwsza strone tematu umieścić tam ankietę (taką jak co do jakości ramek pod tablicę) na temat zapachów.
Flatbeet jak będe mogł w czymś pomóc to pisz - jestem do dyspozycji. Pozdrawiam!!!
-
no flabeet brawo brawo czekam juz na zapisy:)
-
no to ja chciałbym z 10 sztuk, jak rozumiem zapachy to nadal wanilia i new car? Pozdrawiam
-
ja myślę że wybór zapachów będzie trochę szerszy około 4/5 do wyboru. generalnie wszystko już jest ustalone tylko czekam na info od Magnety o kosztach wysyłki /bo wysyłką zajmie się ich firma/ i ruszamy z zapisami.
-
no elegancko to pozostaje nam czekac na zapisy:)
-
Czekam, czekamy i doczekać się nie możemy...
-
edit: dostałem przed chwilą info od Magnety, czyli wszystko jest ok. na dniach powinny ruszyć wreszcie zapisy:) cierpliwości:D
-
Flatbeet, odpowiedź masz od jakiegoś czasu na mailu.
Niestety, ostatnio więcej czasu spędzam w szpitalu, niż przed kompem... :/
Projekt jest OK. Natomiast co do kosztów wysyłki, to ustalcie, czy ja mam zakupić koperty, czy (i ew. ile) koperty dostarczy Bocian.
Czekam na info. :cool:
-
dobra, mam już wszystkie potrzebne informacje, jutro ruszamy z zapisami w osobnym temacie:) cierpliwość została wynagrodzona:D