Zobaczylem 159 gdzies na ulicy, chcialem sie czegos wiecej dowiedziec wiec zagooglowalem no i jestem
Printable View
Zobaczylem 159 gdzies na ulicy, chcialem sie czegos wiecej dowiedziec wiec zagooglowalem no i jestem
Będąc szczęśliwym posiadaczem alfy, potrzebowałem instrukcji w języku polskim. Szukając, trafiłem na forum.
Mam na imię Piotrek :) od Dawna myślę o zakupie wymarzonego samochodu którym jest Alfa romeo 159;) Potrzebuje jednak dowiedzieć się coś więcej o tym samochodzie od ich użytkowników :) Jak kupować to z jakim silnikiem, najczęstsze usterki a przede wszystkim czy to często awaryjny model . Z góry dziękuje :)
Może zacznę od tego, że swoją przygodę z Alfą zacząłem stosunkowo (hihihi) nie dawno :) a forum znalazłem szukając odpowiedzi na moje pytania. :) których jest sporo :) a na które nie znalazłem odpowiedzi. Więc pomyślałem: -Czemu by się nie zarejestrować i nie zadać tych pytań :D tak więc zrobiłem i tak tu trafiłem. Witam!
kupiłem alfe i znalazłem w schowku wizytówke i tak się zaczeło :D
Dzień dobry wszystkim :)
O alfaholikach dowiedziałem się kilka lat temu, akurat byliśmy na wyjeździe w Suścu, gdzie w tym samym czasie przypadkiem odbywał się jakiś zlot Alfaholików, no i znaleźliśmy ulotkę za wycieraczką. A teraz odkupiłem od brata jego 156 SW (on sobie zrobił upgrade do 159 SW), i postanowiłem się zarejestrować :).
Witam wszystkich:)
gdy kupiłem alfę szperając to za tym to za tamtym utknąłem na tym forum i tak zostało:drag:
Witam
będąc na myjni zagadałem z jednym z kierowców 147. Bo takiej szukałem i dostałem wizytówkę .
Wygooglowałem sobie Wasz adres gdyż jestem zainteresowany zakupem Alfy i stąd decyzja o zaczerpnięciu wiedzy u alfaholików xD.
Cześć,
Jest to chyba jeden z pierwszych wyników wyszukiwania, który można zobaczyć w Google. :)