KUBAS, bardzo możliwe, że to ja byłem ;)
Printable View
KUBAS, bardzo możliwe, że to ja byłem ;)
Dzisiaj os.słoneczne ok.godz.18.00 przy heliosach widziany Kubas w niebieskiej Alfie ze stajni Citroena:))
dokładnie :) Dachu tez Cię widziałem :)
Czarna (a moze ciemno sliwkowa) 166 na wylocei ze Stargardu na Chociwel (skrzyzowanie z droga na Nowogard) okolo 11-12. Niestety nie pomachane, bo widzialem tylko od boku ...
W kazdym badz razie pozdrawiam jezeli ktos od nas.
pozdrowienia dla Alfisty z czerwonej 156 chyba na poznańskich blachach w Bydgoszczy niedaleko cmentarza na błoniu!
Alfa 155 czerwona w gryfinie wczoraj. Żadkie już auto :)
:D Szkoda że ja Ciebie nie przyuważyłem.
Pierwszy raz na forum. troszke sie zapoznałem, a co mnie skłoniło???
Alfa 166 ktora mi tak ladnie mignela swiatlami i kierowca machnal, najpierw sie zdziwilem potem odmachalem :D
tdi86, Ty chyba non stop tą 159 jeździsz, albo już kilka jest ich w Szczecinie. Za każdym razem jak jestem (a jestem raz na 2 tyg.) to gdzieś zawsze przejeżdżasz ulicą :D
W aucie raz się minęliśmy (o ile masz niemieckie blachy), koło dworca na tym rondzie pod przejazdem kolejowym. Nie byłem Alfą to pewnie nie zwróciłeś uwagi, ale ja tak, bo Alfę masz śliczną :P
Przyzwyczajaj się :D
Calab czerwone Mito ze Zdroi? czy jest może jeszcze jakies?... bo widziałem tez czarne na ZGRach...
Dzis ładny widok dwie 159 SW na Gdańskiej koło Shella. Dwie jakby nówki jedna wiem ze miała Gryfickie blaszki...
Pozdro