Szkoda że sporo osób odpadło bo w pewnym momencie na liście było chyba ponad 25 pozycji czyli jakieś 50osób. Ale tak czy inaczej spotkamy się i będzie fajnie ;)
Printable View
Szkoda że sporo osób odpadło bo w pewnym momencie na liście było chyba ponad 25 pozycji czyli jakieś 50osób. Ale tak czy inaczej spotkamy się i będzie fajnie ;)
I tak jest duża frekwencja jak na lokalny zlot. Będzie git. Tylko żeby jakimś cudem pogoda dopisała bo nie zanosi się dobrze....
szlak mnie trafia jak sobie pomyśle że zlot którego jestem współorganizatorem będę widział tylko na zdjęciach!!!!!ale nikt nie mówił że będzie lekko!!!!!
A tak w ogóle czemu tak wyszło? Zapomniałeś o tym weselu czy wesele tak w ostatniej chwili wyskoczyło?
hmm generalnie zauważyłem, że pogoda jest zależna od portalu na którym się ją sprawdza :D Bądźmy dobrej myśli ;)
Noo i pytania do organizatorów.
Czy są ogólnie dostępne rzeczy jak czajniki elektryczne, kubki, miski, sztućce? Wielkie głodomor ze mnie, co znaczy, że co 2h muszę jeść :D
Czy są tam jakieś sklepy?
aaaa no i w 'gałę', zwaną piłką nożną też chętnie zagram ;p
Nie zapomniałem !!!!Tak to już jest jak się nie uważa.............
Na terenie ośrodka jest bar !!!!!! jeżeli chodzi o kubki miski itp proponuje zabrać ze soba oczywiście podczas samej imprezy gril itp wszystko jest zapewnione
Dziś byliśmy podopinać wszystko na ostatni guzik !!!! Ze wzgledu na pogode (zimno jak diabli) część wieczorna zostanie przenieśiona do lokalu gdzie w ciepełku bedzie można zjeść wypić i się pobawić,mam nadzieję że bedziecie się dobrze bawic i wypijecie moje zdrowie (ze wzgledu na mój niewielki wkład w przygotowania)!!!Jeszcze raz miłej zabawy i stosunkowo owocnej nocy :)
KOCHANI PAMIETAJCIE NIE SIADAMY ZA KIEROWNICE PO ALKOHOLU!!!!!!! Pozdrawiam!!!!
Tomek twoje zdrowie wypijemy napewno i mam nadzieje ze wszystkim spodoba sie impreza przepraszamy za bledy ale w przyszlym roku dopracujemy to co niewyjdzie ;) Mam nadzieje ze ta impreza zapisze sie w kalendarzu jako coroczna ;) pozdrawiam
Miron i Paulina
Siemanko wszystkim mam do odsprzedania trzy komplety takich flagZałącznik 52940. Jedna na lewą a druga na prawą stronę auta:)
Komplet czyli dwie flagi to 30PLN tyle mnie wyniosło ich zamówienie więc nic nie zarabiam:)
Jak ktoś chce sobie zaklepać to pierwsze trzy osoby które się zdeklarują, odbiorą i zapłacą w miejscu jutrzejszego naszego spotkania o 13:00:)
Pozdrawiam:)
1.cima&paula
2.marek230482
3.
Rozumie że opcja pojechania z wami do Nagórskiego dalej aktualna ?