U mnie jeszcze ciężko powiedzieć ponieważ "zwycięzca" nie jest jeszcze wyłoniony spośród 3 modeli:
1) X5 E70 3.0d
2) X6 3.5d
3) 5 F10 3.0d
Printable View
U mnie jeszcze ciężko powiedzieć ponieważ "zwycięzca" nie jest jeszcze wyłoniony spośród 3 modeli:
1) X5 E70 3.0d
2) X6 3.5d
3) 5 F10 3.0d
X6 jest autem czteroosobowy. I w życiu bym nie zrezygnował z 159 na rzecz X6 z jakimkolwiek ono silnikiem by nie było:-) no chyba ze jesteś singlem albo nie planujesz potomstwa;-) w tej konkurencji (rodzinnej) 159 wcale źle nie wygląda;-)
Pozdrawiam
Fakt X6 stockowo jest sprzedawane jako 4 osobowe auto. Jednakże w opcji jest kanapa łączona. Są też ogłoszenia X6 z kanapą łączoną. Poza tym z tyłu jest przecież miejsce na dwie osoby, więc wystarczająco. IMO na singla to X6 jest chyba za duże prawda? E90 już by wystarczyło.
X6 potwornie brzydkie auto za niebotyczne piniadze;) Jedyna opcja jak dla mnie z aut terenowch to tylko Range Rover Vouge. Wiem wiem x6 to nie terenowe auto;)
u mnie nastepna 166 tylko po FL i 3.2 :)
Ja sobie nie wyobrażam zmiany marki, więc jeśli w końcu się pojawi, to przerzucę się na Giulię :) Na razie kilka lat mogę się cieszyć 159 - dopiero kupiłam w tym roku.
Ja zmienilem 166 na Volvo S80 T6 Biturbo 280 kucy:) Na razie nie zaluje.
Temat brzmi "co planujecie kupić po alfie 159" ekhm... ? Prawda ?
No i? Rozumiem ze nie moge sie wypowiedziec bo mialem 166;)
kurde szewi a gdzie jakas zaloba??;p