Ale przecież to nie jest oryginał. Fabryczne skóry w w 155 mają wytłoczone logo AR i mają inne zagłówki.
Porównując tylne kanapy widać, że ta z "Tablicy" jest zupełnie inna...
Załącznik 85768Załącznik 85770
Printable View
Ale przecież to nie jest oryginał. Fabryczne skóry w w 155 mają wytłoczone logo AR i mają inne zagłówki.
Porównując tylne kanapy widać, że ta z "Tablicy" jest zupełnie inna...
Załącznik 85768Załącznik 85770
Sugerujesz, że to jakaś chińska podróbka? :D
Mi to jakąś Lancią zalatuje,może Dedra?ale w zagranicznych ogłoszeniach już widziałem podobne skóry w 155.Mi się te z ogłoszenia nie podobają.
Nie, to nie Dedra, w Dedrach jeśli była skóra to tylko i wyłącznie czarna Poltrona Frau ;)
A- fotel kierowcy jest uszkodzony:
Załącznik 85786Załącznik 85787Załącznik 85788Załącznik 85789
To nie Tipo/Tempra?
Czyli Dedra miała tylko taką?Załącznik 85798
Nie, stwierdzam tylko, że te fotele to nie są oryginały ze 155. Być może są to fotele z Tempry ale nie wiem czy kiedykolwiek istniała Tempra ze skórzaną tapicerką. Jeśli istniała to- znając Włochów - być może montowali fotele z Fiata do AR. Może mieli nadwyżkę w magazynach. Kto ich tam wie?
Te zagłówki jak z Ducato
Po pierwsze gość zarzeka się że to skóry ze 155ki, która poszła na złom ale to jego zdanie a po drugie...ktoś na nie reflektuje? Wiem że gość juz miał kilka telefonów i maili i nikt na razie się na 100 % nie określił, gośc całkiem niezłą cenę mi za nie powiedział ale jeżeli ktoś chce je to nie będę się wyrywał z zakupem.