Wcale nie były takie małe Kuba toć już pannice a tym bardziej mające szalonych rodziców.Tośce pozostało po Waszych linach :D gdzie nie pojedziemy a są ona pierwsza :)
On zawsze taki na forum, ciśnienia w końcu dostanie. :)
Już mam, właśnie przez Was :P
Przecież to chyba nie jest trudne pisać na temat??? :)
Niby nie tylko że wszystko już sobie opowiedzieliśmy filmiki wrzucone więc o czym tu jeszcze pisać? :)
Tu o niczym innym. A jak Ci się znudzi jazda po drodze to zjeżdżasz alfą na ścieżkę rowerową czy jedziesz przez skwer na przełaj???? :P
Wszystko co miało być to zostało napisane i temat zakończony. Jak będziecie pindrolić o dupie marynie to zamknę temat i już :)
Grozisz mi?? Mam wstać?? ;P Na zlocie taki spokojny a na forum taki nerwus :) A teraz do rzeczy Marek co z tymi nalepkami ze zlotu bo nie odpowiedziałeś Zrobisz to coś dla mnie o co Cię prosiłem jakiś czas temu i odbiorę sobie przy okazji pomiarów czy wyślesz nalepki pocztą??
Najlepiej jak wyślę pocztą. Projekt tej rozpórki raczej się kolejkuje na końcu w natłoku moich spraw. Myślałem że syn mniej czasu mi pożre :) A przymiarki i tak by nie było bo ja nie mam jak tego fizycznie zrobić. Zająłbym się tylko projektem.
Bo byliście grzeczni. Przynajmniej większość :P
A tak się mnie się przypomniało Ile furek było z zeszłorocznego zlotu?? Chyba tylko 3 z tego co kojarzę?
Ty, ja i Herbig :) reszta dezerterowała :) zobaczymy za rok