Smołę może bo red devil jest mega mocnym czortem :D ale lotnej rdzy i innych osadów metalicznych APC nawet nie tknie.
Printable View
A jaj wypada nielsen cyclone wporownaniu do red devil?
Imho apc smoly raczej nie tknie - do tego raczej cos w stylu prickborta.
Srodki pro zazqyczaj sa bezpieczniejsze dla lakoeru - szczegolnie istotne kak.auto bylo malowane por raz drugi.
Nie wiem nie pracowałem z NC za to przed chwilą sprawdziłem SG RD na aucie kumpla.
Auto brudne, lakier porażka ogólnie on myje auto tylko przed światami i nie zawsze więc idealnie się nadawało, sam też go oczywiście nie umyłem, spryskałem tylko miejsce gdzie było sporo kropek asfaltu, smoły ogólnie zanieczyszczeń drogowych, poczekałem chwilę, naniosłem też troszkę RD na MF i delikatnie przetarłem. Schodzi bardzo ok :)
Dzięki ,czyli APC sie nada ,tylko nwm czy Nielsen da rade
Mnie by sie ten temat lepiej czytalo jak by te skroty literowe byly jednak rozwijane - bo tak to do kazdego skrotu musze googla zaprzegac :p
Otóż to
A temat jak mniemam mial pomoc tym co zaczynaja a oni zapewne tych skrotow nie ogarniaja i robi sie temat dla tych wtajemniczonych
Problem rozwiązany. Tester jest w sprayu. Psikam nim na aplikator i nakładamy. Na razie zrobiłem jedne drzwi i efekt naprawdę spoko :-)
A apc do zakamarków drzwi w jakim stężeniu dajecie? Kupiłem pędzelek i mam zamiar poczyscic. A może w ogóle nie rozcienczac tylko na pędzelek i tyle :-P
Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
Bocian pisz co chcesz wiedziec , zaraz wyjaśnimy