-
szkoda, bo gdyby dalo sie troche pokombinowac wgrywajac jakis modul to sam bym sie tym pobawil. pewnie program jest ten sam tylko wlasciwowsciach zgodnosc ma wpisana z autami 2013 i pozniej, a wczesniej juz nie dopisali zeby zaskoczylo.
fatalne podejscie.. tym bardziej, ze zdarzaja sie im naprawy w ramach serwisu pogwarancyjnego w przypadku powaznych usterek. no ale nie-zapamietywanie to nie awaria niestety..
-
Dopiero dzisiaj na allegro zobaczyłem lampkę podświetlenia wnętrza z przedliftu i okazało się że jest zupełnie inna niż w polifcie.
-
Ee tam, pół roku temu ostatni post w temacie, toż to swieżak jeszcze:-P
-
G 2014 jest OK, przynajmniej MA 175 kucyków z automatem. Ale jest ziarenko pieprzu, kupiłem z uconnect 6,5 - nawigacja, no i właśnie mapa z 2013 roku i do tego design jak z nawigacji hipermarketowej i to z przed 5 lat! Proszę - błagam Alfę Romeo fabrykę zróbcie upgrade i nie będę się wstydził włączając nawigację. Motorek i komfort OK.
-
W sumie jestem ciekawy jak często takie mapy są aktualizowane i czy pierwsza aktualizacja jest za free...mam co prawda w telefonie tomtoma (kazda aktualizacja map darmowa) ale ta wbudowana jest wygodniejsza.
-
-
Scudetto wygląda nawet fajnie, chociaż wolę wersję z żeberkami... no i te przetłoczenia na zderzaku jakieś takie na siłę :/
-
Bo to jakiś mokry sen pryszczatego małolata :).
-
Chcę kupić w miarę świeżą Giuliettę. Czy ktos ma porównanie Julki przed i poliftowej. Czy jest sens napierać na polift? nie podoba mi sie tylny napis i żeberka na grilu są ładniejsze ale to rzecz drugorzędna bo może wyeliminowali jakies istotne wady. Czy w nowych Giulettach jest osiągalny CarPlay?
-
Lifting
W Drugim lifcie chyba nic istotnego nie zmienili. CarPlay tylko z radiem Alpine.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk