jak ich poszczujesz karkówą to wykombinują coś w trymiga hehe
Printable View
jak ich poszczujesz karkówą to wykombinują coś w trymiga hehe
jaka cisza na temacie ciekawe dlaczego :) karol trzymaj sie jestesmy z toba tylko nie zmieniaj marki na volvo bo gdzie znajdziesz takiego prezesa i vice :)
no karol sie chwile nie odezwal i cisza jak w kościole hehe
karsto to Twoja na zdjęciach ta na ZSD..... ? :)
Tak się domyślałem, w końcu pochodzi z tego powiatu co ja :)
a tak na marginesie... widze ze tylko sie odezwalem a tu odrazu gwarno sie zrobilo... robicie jakiegos spocika jutro??odwiedzacie moja zona??:) hehe
i co nie ma spocika??a chcialem przyjechac:)
a ty nie pojechales czyv anka pisze mnie dzis nie ma
---------- Post added at 13:47 ---------- Previous post was at 13:09 ----------
o 16 lotnisko dzis
Będę, mogę się spóźnić 10-15 min, bez nerwacji.... ;)
prezes wiesz jakie wesele było ...szkoda że to nie odnas koleś ....a jak tam wyjazd z domu....pozdro PATI od Celiny
dzieki
te prezes a może jakiegoś ciekawego spota wymyślisz co?? dawno nic się nie działo
jestem za cos ciekawego byloby fajnego...albo jesli nawet nie ciekawego to prezes moze zorganizowalbys ekipe i spotkalibysmy sie na jakims alkoholu... wiem ze Slavol nie moze ale moze jakies jedno piwko tez by spil w jakas sobote...TY masz wolne weekendy Buszmeno moze tez by znalazl Impuls moze tez jakas sobote wieczorek Michu a TY bys dal rade na noc sobotnia przyjechac kto jeszcze mobly sie spotkac...Mozna gdzies wyjsc a mozna tez i u mnie zapraszam ... jesli ktos by chcial to i nocleg sie znajdzie dla kilku osob hehe... Borsuk a jak tam z Toba??Moze na ten weekend by udalo sie cos wykombinowac wypowiedzcie sie... mam ochote napic sie w fajnym towarzystwie i nie moge...czekam na sugestie i wasz opinie
nie stac mnie na swinie 18 listopada ide z jackami z gorzowa na koncert dzemu w pile chce cos wymyslic ale narazie nic mi nie przychodzi do glowy
jak spadnie śnieg to zrobimy mega szybki kulig na lotnisku:-)
witam...ja bym chentnie ..tylko tyram tera jak głupi .i mało czasu.a pozatym bende chciał kulig u siebie zrobić
jako prezes daje nagane vice za brak na reakcji na alkolizm kolegi i opisy a takze karolowi za pisanie o piciu ciagle tez nagana przestan pisac o piciu karol
jak Karol tak o alkoholu to może wakacje ....w jakimś klubie mu zaoferujemy...dla ...no wiecie
kurwa pol tematow karola to jest picie i namawiania do picia to nie ten klub
i tu prezes racja ...albo zabawa albo picie ...czeba umiaru do wszystkiego ...a poatym co u ciebie i na kulik byś sie pisał umnie
nie mam sanek ":)
dam ci narty ...troche połamane ...ale jako prezes dasz rade
---------- Post added at 20:45 ---------- Previous post was at 20:38 ----------
a pozatym my ogniska popilnujemy a nasze kobiety bendą szaleć
nie przesadzaj ze pol tematow to picie.... wiecej bylo o Mistrzu Vettelu... :) po za tym umiar w piciu zawsze jest a i czasem jest u czlowieka taka ochota na wypicie sobie w towarzystwie (a nie tylko samemu hehe :) ) i juz nie robcie z siebie takich aniolkow abstynentow.... prepetum mobile nie jestesmy zeby funkcjionowac trzeba zalac czasem paliwo...
no ale widze ze z Wami mi sie nie uda no coz trzeba bedzie sobie radzic bez was :)
karol ale nie na forum , andzrzej czekam na date moge zabrac reszte ferajny :)
mam nadzieje że wszyscy sie stawicie ...wienc czekamy tylko na pogode i śnieg ...a reszta już jest nagrana
kulig fajna rzecz ale nie na trzeźwo;)
chcialem cos napisac ale za chwile cenzura by wyskoczyla i fala krytyki w moim kierunku...Powiem tyle ze moglibysmy z Michem sie zrozumiec ... tak mi sie wydaje...
Na zimowy zlot, kulig fajna sprawa jestem za :)
to czekamy na pogode...i pozdrawiam wszystkich znajomych
co to za cisza ...prezesa zmieniacie za krytyke i wybory robicie ...a wiem Vetel dwa palce pokazał ...ale lekarze mówią że Kubica na drugi rok powraca wienc prezes sie nie martw ,,,,a widzisz ja u siebie sam rządze..i nikt niema nic do gadania [ oprucz Celiny].....pozdrawiam z zagranicy z napojem...w ręku
tu jest dyktatura i nie boje sie ze skoncze jak kadafii :) radziu zalatwia polary kto chetny ma tez kurki ale sztka min. 130 zl wiec zostaja polary kto chetny ?
ty prezes wiesz że ja chentnie...trylko pisz jakie i za ile
---------- Post added at 21:09 ---------- Previous post was at 20:49 ----------
a co porabiamy w tą
sobote ...prezes PIŁY jest z wyjazdem na porządny basen
ja plywac nie umiem :)
---------- Post added at 21:21 ---------- Previous post was at 21:21 ----------
ty lepiej zrob zapowiedz kuligu z ogniskiem ;)
ja zrobie kulig ...a ty reszte ferajny zorganizuj....a MICHU niech sie szykuje na nocleg ..... jak reszta
Ojj tak, dyktatura twarda reka prowadzona hehe ;p
W sobote ?
jakies plany na jutro macie??spotykacie sie??
ja odpadam polerka auta po malowaniu :)
prezesa nie ma i juz cisz :)
Ja będę w Pile ale na zakupach..... ach te baby ;) i nie będę mógł wpaść, poza tym o 20.00 znów do roboty.....
Pozdrawiam.
P.S. Władzy zabrakło i organizacja się sypie.... :)