To jak z godzina? Może 16?
Printable View
Dzięki za spota z atrakcjami i w miłym towarzystwie!! Następnym razem wybieramy poziom trudny.... :) no może oprócz Yago, który musi nad kondycją popracować :P Załącznik 57541Załącznik 57542
oj tam oj tam, do nastepnego razu nadrobie zaległości i może też na wyższy poziom się zdecyduje :cool:
Moje fotki są na FB.
To widze że przednio było ;) wrzuć fotki tutaj bo ja FB nie mam konta więc nieistnieje :D
Dawać mi tu więcej fotek ! Roman Twój FB milczy :P
na fb już poprawiłem ale tutaj też wstawiam
Załącznik 57632Załącznik 57633Załącznik 57634Załącznik 57635Załącznik 57636Załącznik 57637
Kiedy HardLevel ? Ktoś chętny na wypad nad morze. 5 Czerwca mam szkolenie w Gdańsku i myślę aby pojechać z Klaudyną 3ciego. Ktoś chętny - mam 3 miejsca i wielki Oplowski bagażnik :D ewentualnie Hyundai czeka... :)
Załącznik 57659coś dla Tweetego :cool:
Relacja z dnia dzisiejszego:
Jedynka, podskok, łydydyd, 60km/h, dwójka, łydydy, 110 km/h, trójka, łydydyy 160 - bezcenne :D hehe
Dzięx wiara za wczorajszą poijawę ;)
http://kleczew.pl/aktualnosci-297-mo...fa_kibica.html , imprezka ? a może w najbliższy piątek 8 czerwiec http://kleczew.pl/aktualnosci-294-mu..._kleczewa.html
Ja do Kleczewa mogę w piątek podjechać. Ale do 17 jestem w pracy...
spoko, najpierw mecz z Grecją w remizie, a później impreza
może jutro z Anią wpadniemy jak się bedzie wszystko dobrze :cool:
Witam wszystkich kolegów z Konina i okolic ...
No witamy, witamy ;)
Yago zapodaj zdjęcie naszych autek, to co zrobiłeś u siebie pod domkiem.
Yago a jak tam Ania? kiedy pijemy w końcu??
nic na niej niewidać tylko 4 lampy i nadodatek rozmazane
A Ania daje rade jakoś
P.S. mam coś fajnego, najnowszy nr Autostrady a tam znajome autko
Załącznik 58767 można zazdraszczać :cool:
Oglądamy mecz we wtorek razem ?? - WERSJA A
Albo może do strefy kibica pojedziemy tak jak Pirat zaproponował - WERSJA B :)
Kto chętny, na którą wersję ?
Wersja A- gdzie??
Wersja B- gdzie??
ja bardziej bym słaniał się przy A ale jak wiadamo czekam na coś innego:)
Proponuje Strefe Kibica OSP Kleczew u wonskiego :p ale to niech on się wypowie :)
jestem jak najbardziej za tyle że gdzieś blisko bo w środę rano do pracy a nie chce się obudzić rano na dworcu w sosnowcu z kondomem w ... Kieszeni :-p jak na taki mecz to trzeba się przygotować(czytaj UGOTOWAC:-P)
dobra 19.30 w Świecie alkoholi, zakup i przemarsz w zorganizowanej grupie na mecz do remizy, po meczu podsumowanie... (może uda się kopnąć jakiegoś ruskiego w ryj), i dalsza część wieczoru
Wszyscy będziecie ?
I dupa nie będzie mnie z wami.. Zostaje w poznaniu i idę do strefy kibica:)
No to jesteśmy mniej więcej dogadani, Xofer z Klaudynką wpadnijcie po mnie o 19:30, Tweety bądź z kierowcą... :P aha i WSZYSCY w barwach!!
jak tam panowie po meczu? :)
Wczoraj strefa kibica OSP Kleczew dała radę :P Załącznik 59081 teraz wszyscy się widzimy w sobotę na rynku w Poznaniu :D i trzeba dojechać pepiczków!!! Co się działo po meczu to wiedzą ci którzy byli.. :p Załącznik 59082 aha i mam nadzieje, że wszyscy szczęśliwie wrócili do domu.... :)
Tak wszyscy szczęśliwie dojechali, od Tweeta dostałem sms-a o 00.53 że jest w domu
probowalem napisac na forum ale internet w moim telefonie odmowil posluszenstwa a nie chcialo mi sie peceta uruchamiac:) Dzięki za wspólny mecz, warto było:P No i The Best Of Wonski za kurs PePoż. :)
Yago, gratulacje Tatusiu ;)