Ok dzięki
Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
Printable View
Ok dzięki
Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
Póki co w sklepie widzę drugą komunę :D Trzeba czekać
Witam. Orientuje się ktoś może kiedy klubowe ramki będą dostępne?
Bez obrazy ale czy tak ciężko przeczytać stronę do tyłu? Wszystko jest napisane. Tak po za tym to jest temat "Ramki Alfaholików - jak się spisują?" a nie "Kiedy będą ramki?"...
Mi się jedna rozpękła. Co prawda trochę z mojej winy bo przy zakładaniu się ukruszył jeden róg, a teraz przy myciu jak przejechałem "szmatą do skrobania robali z tablicy" to boczna część ramki odpadła w ogóle. Na szczęście jest na tyle ciasno, że da się jeździć bez niej i tablica ani drgnie. Ale trzeba będzie zamówić kolejną :(
Minęły już ponad dwa tygodnie a w sklepie nadal pusto. Wie ktoś kiedy można się spodziewać ramek do tablic?
Pozdrawiam.
No ja też jestem ciekaw bo bym potrzebował kilka sztuk
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Pytanie, można zamówić 1 ramkę i jedną samą naklejkę pod rejestracje? Bo z przodu będę ściągał tablice rejestracyjną i zamieniał na naklejkę z numerem rejestracyjnym wiec ramka z przodu całkowicie odpada.
Poprawcie wersje mobilną sklepu bo przeglądarka szału dostaje (Safari i Chrome)
Wydrapne iPhonem na lakierze
Na wersji mobilnej sklepu, w każdym razie na moim tablecie nie da się zamówić w ogóle, bo przycisk się chowa poza ekranem. Dajcie mi kod strony (może być pusty, w sensie bez bazy) to wam to poprawię. Za darmo, żeby nie było ;)
Wysłane z mojego SM-T710 przy użyciu Tapatalka
Sklep jest oparty na systemie Quick.Cart. Bardzo proste, przenośne i lekkie rozwiązanie - zapisywanie zamówień oparte o serializację danych.
No i rzeczywiście - responsywność na urządzeniach mobilnych leży ;D
Sam bym kupił sobie taką ramkę ale wybaczcie że żółtodziub to mówi brzydka jest jak 150. Chętnie bym się utożsamił z tym pięknym forum ale nie przy użyciu takiej rameczki. Dało by się zrobić super projekt. Np tło błyszczące chrom na połowie długi napis alfaholicy czerwoną czcionką z dodatkowymi info a na drugiej połowie np flaga włoska. Takie eleganckie minimalistyczne. fajnie by było uderzyć do jakiegoś projektanta który się na tym zna zapłacić parę złotych i taka rameczka by poprawiła wygląd auta.
Chromowana ramka wyglądu nie poprawi, raczej wprost przeciwnie :P To są gusta i guściki. Wg mnie ramka byłaby ładniejsza gdyby była cała czarna z białymi napisami i włoskimi flagami. I co zrobisz? Nic nie zrobisz ;) Nie da się dostosować ramki do gustu wszystkich. A biało-czerwona przynajmniej się wyróżnia w tłumie.
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2016/09/88.jpg
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Witam. Gdzie można się dowiedzieć czy ramki zostały już wysłane?
Ok no to czekam ,kase przelałem 8 września :)
Siwy68, ja przelałem 9, także czekamy razem ;) Daj znać jak przyjdą
Cholera, a ja mam dylemat. Ramki są rozpoznawalne, fajnie tak i w ogóle, ale mi się nie podobają :P a przerabiać je pod siebie trochę bez sensu, bo nie będą rozpoznawalne na ulicy więc mija się to z celem. Pozostaje mi albo zaakceptować nierozpoznawalność kolegów na ulicy, albo zastosować ramki, które mi się nie podobają :P
Dzisiaj doszły i od razu zamontowałem,są zajebiste :)
Ja za swoimi ramkami czekam już prawie tydzień :(
No ja tez niestety już czekam tydzieN :(
Witam. A czy można jeszcze kupić ramki ? Są zapisy gdzieś ?
Ja dostałem ale niestety jedna pęknięta:(
Ja po ponad dwóch latach będę musiał zamówić nowe, bo już trochę przyblakły.
Cos wiadomo na temat wysyłki ramek?
Ja przelew zrobiłem 26.09 i ramek nie mam do tej pory :( miały zostać wysłane w zeszłym tygodniu. Kiedy po upływie tego terminu poprosiłem o nr wysyłki nie dostałem już odpowiedzi, olewka straszna
A ja 02.10 i ramek ani widu ani słychu.
29.09 zamówiłem i też żadnego odzewu. Nawet potwierdzenia czy dostali przelew.
Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka
W sprawie wyjaśnień co do opóźnień to odsyłam do lektury - http://www.forum.alfaholicy.org/skle...ml#post1882792
Twoja paczka została dziś przygotowana do wysyłki i czeka w tej chwili na kuriera, spodziewaj się jej jutro a najdalej w piątek.
Gratulacje dla Taty. Wszystko jasne. Sorry, ale po ponad tygodniu od zamówienia i żadnego potwierdzenie człowiek zastanawia się czy paczka zaginęła albo źle kasę przesłał.
Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka
Rozumiem i nie dziwię się że są wątpliwości :) Zresztą nie tylko Ty je miałeś w ostatnich dniach bo dostaję też sporo pytań na maila więc postanowiłem raz na zawsze uciąć spekulacje :D np wczoraj i dziś poszło dużo paczek, ze 20 łącznie. Ale przypuszczam też że w tym tygodniu więcej paczek już nie wyjdzie, a jeśli już to jakieś zaległe pojedyncze sztuki :)
Są wreszcie, ale kot nie da więc z montażu dzisiaj nici :D
Załącznik 212964
Paczka była zamawiana w ostatni tydzień września, niestety do dzisiaj nie otrzymaliśmy paczki z dwoma ramkami i osłoną przeciwsłoneczną. :mad: