oooo to juz nie bedzie zadnej ryski :)
Printable View
oooo to juz nie bedzie zadnej ryski :)
156 zostaje u mnie jednak na dłużej bo brak funduszy na 159 więc podjęta została decyzja o odnowieniu alfiątka :)
Noo to chyba muszę zainwestować w jakiś dobry wosk , bo jak zajedziesz wyczyszczoną 156 to jeszcze będzie czystsza od mojej :D
Wytnij jeszcze te drzewo na parkingu żebyś znowu nie próbował go klapą bagażnika przestawiać :D
albo wyciac :D
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=123522&stc=1 Pozdrowienia do kolegi koło którego dzisiaj popołudniu stałem pod Brico Marshe w brzesku ;) Moja jest ta czarna na KBR ;)
ladna ta czarnulka :) ja dzis widzialem 159 na naszych ramkach :)
Szkoda bo bardzo ładna Alficzka :)
Wysłane z lumi 625 przez Tapatalk
No to kto będzie 9.03 o 15.00 na parkingu w galerii Rondo ?
ja nie wiem jeszcze jest opcja ze tak :) Adrian nie byles dzis w okolicach shell kolo 23 ??
Jeśli pytanie było do mnie to nie :) w domu zaczynałem oglądać Top Gear ;) leci nowa seria na BBC Knowlege :)
I była Alfa Romeo Disco Volante :D Adrian będziesz jutro na zlocie w Bochni ? ;)
jest nas tylko 2 wiec raczej bryndza z tego Panowie polecam Kamienie na szaniec bylem z dziewczyna wspaniala historia
Nie dam rady wpaść bo mam inne plany ale szykuje się na jakiś większy zlot w tarnowie w kwietniu bo ponoć ma być :)
to moze i my sie wybierzemy :)
No ten Tarnów nie jest złym pomysłem ^^
Ja się piszę na wszelkie spoty, te wyjazdowe także ale powiedzcie mi co z dzisiaj? Spotykamy się o tej 15 czy przestawiacie?
No jak ma nas być dwóch to nie ma sensu :D
no na ta niedziele to sie nie zgralismy wogle hehe
Ja już sam nie ogarniałem czy ktoś się pojawi czy nie i pojechałem ale niestety nikogo nie było :( Teraz tak jak pisałem na dwa tygodnie odpadam a jak autko wróci od lakiernika to od razu piszę się na spota :)
tyle to chyba bedziemy miec przerwy bo strasznie sie tu cos uspokoilo przestali sie ludzie pokazywac
no i nastala kopletna cisza ;/
Mi akurat ostatnio ciszy brakuje bo mi córa chorowała i cały czas marudna była. A co do autka to znów nowe kwiatki :( Stoi u lakiernika i podobno młodnieje ale nowy wydatek wyskoczył, będę musiał wymienić prawy próg bo go ruda łapie za ostro :D
Moja Bella jutro prawdopodobnie przejdzie fajny zabieg który jeszcze bardziej poprawi jej i tak zacny wygląd :D
Ostatnio widziałem w Bochni 159 mniej więcej kolor szary z "oczami anioła" cuuuuuudownie wyglądają ale też są ciężkie w wykonaniu :D
Ale sie da wiec do dziela :) ja niestety zmiane tarcz przekl;adam bo mi sie zawiecha rozleciala ;/ i teraz stoi i czeka na wyplate ;/
Nie nie tego już robić nie będę za dużo zachodu :D to widzę że zlotu długo żadnego nie będzie :D
Naprawiać te fury i jak dobrze pójdzie to na 23 lub jeśli coś mi się przesunie to na 30 piszę się na spota :)
Dopiero co był 10. To co ty unieruchomiony jesteś na ponad miesiąc? Ogarnij troche grosza z obecnej wypłaty i stawiaj autko na nogi.
No powiem wam że mała modernizacja dała zaje*isty efekt :D
Uuuu do 30 to trochę czasu.... :D
no niestety bede stal caly miesiac dopiero zaczalem prace wiec z tej nie mam co ogarniac :/ jaka ta modernizacja ??
Ok skoro dopiero wystartowałeś z nową pracą to jesteś usprawiedliwiony :) Adoil przyznaj się tu nam bez bicia co za modernizację szykujesz? :P :D A co do spotu to może ale to może na 23 będę miał autko to wtedy już bym się pisał :)
no musze wymienic wahacze gorne dolne tylny stabilizator i wszystko co gumowe sprzodu i z tylu ;/ i w tej wyplacie raczej sie nie wyrobie no i plus komplet tarcz
Zobaczycie na spocie :P
ja nie wiec mozesz napisac mi na pw :) z jakims zdjeciem
Spocik wszystko pokażę hahha :P a tak nawiasem mówiąc to możesz do nas dotrzeć innym autkiem albo ktoś się po Ciebie pofatyguje i będziesz ale bez swojej kochanki :D
to coz to masz za niespodzianke ?? :)
Mała ale cieszy :D
ja postanowilem odswiezyc lakier jak auto stoi to go odswieze i jak postanowilem tak zrobilem zeby bylo taniej (bo juz mnie szarpnie zawieszenie) rozbiore ja sam i klopoty sie zaczely chcialem wyciagnac swiatla zeby nie sciagac zderzakow lecz zeby wyciagnac lampe trzeba sciagnac blotnik zrezygnowalem dobra sciagam zderzak i znowu trzeba sciagac kola odkrecac nadkola zeby odkrecic 6 srub leeeeeeeee nie bylem przygotowany na takie rozwiazania hehe jutro ciag dalszy :)
Nigdy nie rozbierałem elementów blacharskich i dlatego wolałem całe auto oddać do lakiernika co by się on nad tym znęcał i wkurzał z rozbieraniem tego.