I Ja zamówiłem - jest szansa na dostawę przed zlotem Ogólnopolskim?
Printable View
I Ja zamówiłem - jest szansa na dostawę przed zlotem Ogólnopolskim?
Dziś dotarły dywaniki - jak zwykle jakość super. Z nowości - stopery na tylnych dywanikach, których to nie miały moje stare sprzed kilku lat i chyba spód z mocniejszej gumy. Dzięki !
Cześć.
Moje dywaniki też dzisiaj dotarły.
Ale mam pytanie czy Wasze tylne też są tak słabo spasowane - wydaje mi się że przy mojej pierwszej 156 przed FL lepiej pasowały.
Najbardziej chodzi o szerokość części która wchodzi pomiędzy prowadnice siedzenia przedniego - jest troszkę za szeroka.
Załącznik 207298
u mnie przed FL idealnie pasują
Albo mi się wydaje albo dywanik który masz położony jest innego kształtu niż te które pokazał na zdjęciu zieloo007. Brak jest podcięcia od strony środka auta. ..
Brak podciecia od środka i za duży łuk od zewnątrz, na zdj zieloo007 od zewnątrz jest kąt 90°
Gesendet von meinem HTC 10 mit Tapatalk
Sprawa z dywanikiami wyjaśniona i załatwiona przez kolegę flatbeet-a bardziej niż pozytywnie ;)
Poniżej dywaniki które przyszły w dniu wczorajszym - te pasują idealnie.
Załącznik 207777
Załącznik 207778
Ja się tak delikatnie przypomnę. [MENTION=2484]flatbeet[/MENTION] - jest jakaś szansa na dostanie drugiej połowy dywaników??
pisze se na Premium
Dywaniki zakupiłem dosyć dawno, ale wmontowałem je dopiero w czerwcu. Przed sezonem letnim. Niestety dywaniki przednie nie mają mocowań tam gdzie ma moja Alfa, za szeroko rozmieszczone, a tylnie mają mocowania, choć z tyłu nie mam ich wcale i jeszcze powyginały mi się na rogach, choć mało ktoś ze mną jeździ z tyłu. I nie wiem czy to moja Alfa to jakiś złom, jeśli chodzi o mocowania czy dywaniki nie dopasowane??
Trzeba zrobić nowe otwory w wykładzinie i tam wkręcić stopery od nowych dywaników - wtedy będzie idealnie ;)
No dobra, a czym zrobic te nowe otwory by dobrze wyszło? I czy te stopery są typu plug&play? :D
Jakimkolwiek wkrętakiem. Układasz dywanik i cienkim wkrętakiem robisz małe dziurki. Potem już normalnie wkręcasz stopery.
Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka
Kolego ja nie potrzebowałem nawet żadnego wkrętaka. Po prostu wkręcając stopery przyciskałem je mocniej do podłogi i w każdym przypadku okładzina się poddawała i bez problemu stopery wkręciłem.
Jak wyżej - trochę więcej siły stoperem i okładzina się podda bez problemu i jesteś w domu :)
A komfort nie latającego dywanu - warto :P
Czy u Was też wkręt od dywanika pasażera z przodu wypada na klapce od okienka nr nadwozia? U mnie dywanik jest w rezultacie zamocowany na 1 wkręcie i regularnie się przesuwa.
Wysłane z OnePlus 3 Tapatalkiem.
Dzisiaj zamówiłem i czekam :)
Witam wszystkich, sam bym zamówił dywaniki do mojej nowej belli 159 :) ale na sklepie nie było tylko ramki , gdzie mogę podejrzeć jakie są wzory :)
Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka
Witaj,
Temat z zapisami - http://www.forum.alfaholicy.org/skle...zamkniete.html
Ale zapisy tymczasowo wstrzymane do wiosny :)
Zainteresowany do AR 147 premium, oczywiście mowimy o komplecie dywaników ? ;)
Czy jest szansa na dywaniki do 164?
Witam kiedy ruszają zapisy pogoda już dopisuje :D
Jutro czyli 1 marca ruszamy z zapisami :)
I jak z tymi zapisami? Ruszyły 1 marca? :)
Wstawi ktoś fotki tych dywaników?
Zamówione i zapłacone :D
Hmm, tylko jeszcze do listy mnie nie dodano.
Poszło :)
Można już pisać się na dywaniki ? :)
To ja się pisze :) tylko jakie są wzory
https://docs.google.com/spreadsheet/...=1&output=html