ale na 17,5%:D
Printable View
ale na 17,5%:D
z tego co wiem kilku chłopaków z wloskiepodkarpacie.pl chętnie pojechałoby z nami (nie alfami )
Oraz do głogowa chętnie by wpadli ale jakby to było w przyszły piątek (13.06) lub jeszcze następny
jutro znowu wbijam na RZ.Bede ok.12:30,a wolny mam zamiar byc ok.14-14:30 wiec jak ktos ma ochote na spontanicznego spota to zachecam ale jak zwykle wszyscy beda mieli w ...piiiiiiiiiiiiii.Ja sobie tak moge przeciez jezdzic do Was i prosic o spota.
Wam to zawsze praca wre;)jak ja chce sie spotkac:D
Czarny bo ty musisz specjalnie przyjechac na spota a nie, że ty sobie bedziesz w Rzeszowie to przy okazji sobie nas odwiedzisz... ; )
ostatnio przy okazji jestem 3-4 razy w tygodniu w Rzeszowie
Czarny wyluzuj, zapraszamy do głogowa na spota
przeciez ja sobie zartuje.Wiem, ze nie macie czasu bo jestescie w pracy ale za kazdym razem pisze, ze bede bo moze akurat ktos bedzie mial czas;)
Dokladnie. Od tego jest ten dzial. Moze sie wybiore do Glogowa rowniez;)
Jak będziesz kiedyś na Rzeszowie możesz zawsze zaglądnąc do nas na kuźnię na kawkę.Pozdrawiam Tomasz 602663112
bede w poniedzialek znowu wiec z mila checia moge kawke wypic w doborowym towarzystwie.Numer zapisuje.Jeszcze jakbys mi wytlumaczyl jak tam do Ciebie dojechac to bylo by fajnie.W Rzeszowie bede na 14,a wolny bede ok.15.Pozdrawiam
chyba pracuje w sowim warsztacie samochodowym ktory pewni anzywa kuźnią:D
Czy będzie ktoś się jutro kręcił między 9 a 12 w okolicach Podpromia? Jakby co, piszę się na mikro spota :P
motodoktor ma warsztat - o to chodziło. :)
tzn.mieszkalismy 2 bloki od siebie:Dbo juz tam nie mieszkam ale fakt faktem spotkac sie ciezko w Dębicy ale to tylko Twoja wina:D
Zadzwoń to wytłumaczę jak dojechać.Pozdrawiam
moze dzis wpadne bo jestem w RZ na 14.Pozniej bede chyba wolny wiec jak cos to tyrkne.Napisz z ktorej strony Rz masz ta swoja dziuple:D??
Świętokrzyscy Alfaholicy organizują zlot :
"Zapraszamy na spota 14 czerwca o godzinie 15.30 na Chańczy :) będzie prawdopodobnie grill :) serdecznie zapraszamy ! :)"
https://www.facebook.com/events/1497143947170344/
http://www.forum.alfaholicy.org/swie...ml#post1434826
Dodano po 3 minutes:
8-go Tarnów
14-go Chańcza
15-go Radawa
i może jeszcze
13-go Głogów
niezły repertuar jak na 8 dni ;)
Dzieki wielkie Doktorku Tomku za ugoszczenie mnie dzis w swojej paserskiej dziupli:D.I wiesz jeszcze za co DZIEKI!!Chodzby nie wiem co bylo ale dzieki za zainteresowanie i chec pomocy.Wielki szacunek.Pozdrawiam
Wybiera się ktoś na zlot na Chańczy w najbliższą sobotę ?
Chętnie wyskoczę ale jak zwykle dwa warunki:pogoda i obłożenie pracą na warsztacie...
dzisiaj to jest zalew ale w calej PL,a juz napewno na podkarpaciu:D
Póki co nie pada i raczej nie powinno, jeśli wierzyć prognozom ;)
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=135075&stc=1
O wy leniuchy ;) Poza mną z Rzeszowa w Radawie nie było nikogo :( Było w sumie 7 Alf i trochę ludzi.
Więcej zdjęć : http://www.forum.alfaholicy.org/podk...ml#post1438825
czyja Brera??
Przyznaje się miałem dzisiaj lenia, ale jak będzie coś się działo w okolicy Rzeszowa czy Dębicy (chciałbym autostradą śmignąć) zjawię się na pewno. Brerka fajna sprawa, jaki silnik?
Nie znam bliżej , był nią młody, sympatyczny kolega z Jarosławia z dziewczyną (żoną).
jeszcze z takim wnetrzem ehhhhhhhhh:D
Silnik 2.2 JTS, środek czerwona skóra. B. ładny zestaw kolorów
No fajnie wygląda
29 czerwca powinno się udać zrobić powitanie lata i wakacji z Włoskim Podkarpaciem w Głogowie.
Brerą ja wpadłem, od niedawna jestem jej szczęśliwym posiadaczem.
Na forum zarejestrowałem się 3 dni temu i i jakimś szczęściem wpadłem na info o zlocie.
Na zloty postaram się wpadać jak najczęściej, o ile nie będzie innych spraw na głowie.
no mam nadzieje, ze sie gdzies spotkamy bo Brere to bym zmacal
a, ze sie jeszcze tak zapytam to przypadkiem nie kupiles jej w Dębicy bo byla taka z czerwonym wnetrzem i wlasnie 2.2 JTS na sprzedaz u mnie.Masz czerwony kokpit??
Między Dębicą a Tarnowem dokładniej możliwe że to.
w Pilźnie.Tak tam byla wystawiona
czyli to ta:D
Całkiem sympatyczny człowiek ją sprzedawał, mieszkał więcej w Szwajcarii niż Polsce a nie opłacało mu się auta tam przerejestrowywać a nie można tam na polskich blachach dłużnej niż 3 miesiące być - taką historie usłyszałem :D