Tez dzieki za kolejny spocik. Jak zwykle bylo przebojowo :) tylko szkoda, ze tradycyjnie musialem za wczesnie sie zebrac :(
Printable View
Tez dzieki za kolejny spocik. Jak zwykle bylo przebojowo :) tylko szkoda, ze tradycyjnie musialem za wczesnie sie zebrac :(
Tak się zapytam - czy ktoś z przedliftową 156 nie potrzebuje filtra kabinowego? Poprzedni właściciel kupił, a do polifta (wnętrza) jest inny, więc leży i się kurzy.
Witam Drogich Spotowiczów po weekendzie;) Jako, że nadszedł kolejny mroźny poniedziałek, pora otworzyć listę chętnych na najbliższy czwartek (mam nadzieję, że choć trochę cieplejszy...):):)
Zatem kto ma chęć przybyć? :crazy_pilot:
Wszyscy ;)
Jestem za:)
Witam!Mam pytanko.Padły mi spryskiwacze reflektorów po stronie prawej (reszta gra).Winowajcą jest najprawdopodobniej trójnik/zawór zwrotny.Gdzie w Warszawie szybko i sprawnie usunę taką usterkę?A co do czwartku to chyba tym razem beze mnie:-(Pzdr.
Ja pewnie wpadnę, chociaż nad moją alfą wisi jakieś fatum chyba :/
W sobotę zajebali mi radio ....
???...szyba ocalała?
nie mów że masz drzwi odgięte!!!
...obejrzymy we czwartek...Michał naprawi:):):)
Sprzedam tanio radio do 156 :P
A tak na serio to łapy uciąć i na pal .....
Jaaa melduje swoją obecność ;d Przynajmniej mam taką nadziej, zobaczymy o której będzie egzamin w piątek z matmy :D
Ja jak zawsze przybędę ;-)
Cos mi się wydaje, że tym razem będzie kameralny spocik;)
Stanleeey, a cos trudnego z tej matmy? :P
Jola, dopiero wtorek, jeszcze się dopiszą:):):)
Jak mało ludzi pisze to dużo przyjeżdża :D Ja powinienem być ale pewnie troszkę szybciej Was opuszczę bo teraz muszę wcześnie wstawać.
Nie zmieniłem ale do końca czerwca dojeżdżam na Rembertów, a kawałek mam więc muszę się zrywać z rana. A co do spotu to pewnie ostatnio co poniektórzy zmarzli bo kaleson nie założyli i teraz nie mają ochoty przyjechać.
Witek dopiero wrócił do pracy po wakacjach:P Mnie tym razem nie będzie bo jestem na urlopie, ale już mi praca nie będzie przeszkadzać w czwartki więc będę bardziej regularnie :D
Kupię tanio kalesony ze scudetto :P
Stanley załatwi kalesony dla każdego:)LOL
Powinny być Rosso:) akurat pod Stanleyyya i mój lakier;)
zamierzałem być ... alfunia u lekarza u Pabla, a moja maskotka rozbita.... dziś tirem zahaczył mi o bok wyrwał zderzak kierunek poharatał błotnik.... i uciekł z miejsca kolizji
Brawo Łukasz:) Mam nadzieję, że masz coś fajnego!!:D
---------- Post added at 19:52 ---------- Previous post was at 19:43 ----------
Ja pierniczę..., współczuję:mad: pewnie nawet nie zdążyłeś utrwalić rejestracji tego idioty...:( A co jest Alfuni??
Może jednak dasz radę wpaść do nas... 3maj się...
Jolu alfuni sprzęgło padło i wysprzęglik..... miałem zaplanowane koniec marca to zrobić nie wytrzymało nie stety.... a nie dojadę bo nie mam czym teraz jeden range rower rozbity drugi range rover u mechanika rozebrany alfunia Ewy u lekarza w porębach...a ten rozbity będzie dopiero w sobotę zrobiony... jak przyjdą częśći
Czy ktos ma kontakt do tego kolesia z przenosną myjną. Chyba Łukasz mi o tym mówił... Chciałabym go zamówić do ASO KEN Center na czwartek;)