Niestety wieczorem przed blokiem nie da rady znaleźć miejsca.
Printable View
Niestety wieczorem przed blokiem nie da rady znaleźć miejsca.
Nie mów tylko, ze mieszkasz w bloku 18:-)
Tak się złożyło, że tu trafiłem:)
No to witaj sąsiedzie:-).
kolega Dominik to parkuje naprzeciwko bloku? srebna na ZGY? jeśli tak to jakieś 2 może 3 tyg. temu widziałem jak w gajerku z połowicą do alfy się zbierałeś;)
Namierzona oramkowana 159 SW ZST (nie wiem, jak nazwać ten kolor, ale bardzo ładny :-D) na parkingu outletow na Słonecznym, dzis około 21. Pozdrawiam :-)
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
Pozdrowienia dla Wszystkich Kołobrzegowych Alfaholików :D łazimy po mieście i podziwiamy co się znajdzie na parkingu, dużo tego nie jest ale zawsze coś :) jak coś to błękitna 147 z głośnym podwójnym wydechem macha do wszystkich AR jak szalona :D
W środę stała sobie w garażu, zresztą niemal jak co dzień.. ;) to miasto jest tak małe że łatwiej na piechotę lub rowerem przebyć je niż stać w korku żeby przejechać przez ulicę w okolicy portu.. ;)
Poza tym stwierdzam że chyba to najgłośniejsze auto w okolicy i może lepiej za dużo go tu na ulice nie wypuszczać xD w Wawie ten dźwięk tak się nie wyróżniał jak tu..
przyznawać się kto obok Makro w Opolu załatwiał swoje potrzeby fizjologiczne na poboczu :D ? Szara 147 na ramkach blachy CBR.
Pisze tutaj bo na dolnośląski i opolskich dział pewnie nie zagląda.
Wczoraj na Ofiar "ustrzelony" turbodreamer:-)
Pozdrowienia dla alfaholików z Międzyzdrojów;] też podziwiam co tu się kręci po ulicach i widziałem piękną guliettę, parę 156stek no i Gtv z głośnym podwójnym "zenderem" ;] ja też wszędzie z buta bo ścisk na chodnikach przenosi się na ulice;p
Pozdrawiam Alfaholika ze srebrnej 156 ZSZ na ramkach, którą widywałem na osiedlu z pokojami do wynajmu w Mielnie. Raz chyba nawet przyuważyłem jak śpisz w samochodzie. Mojej Alfy widzieć nie mogłeś, bo byłem bez niej.
Tradycyjnie mój Sąsiad "zajął mi miejsce parkingowe";-)
Czekało na mnie cały dzień:P, za to dzisiaj z kilometr od domu musiałem zaparkować.
pozdrowienia dla szarej GT ze Szczecina na ramkach widzianej dzisiaj pod 12BZ. :cool: fajne felgi:)
19.10 upolowany Dominik pod Intermarche :) a co do przyczajenia Ciebie z połowicą to na spacerku z najmłodszym byłem ;)
A ja pozdrawiam wszystkich Szczecinian, których mijałem podczas The Tall ship races... Machałem, mrugałem i nic... :P Nawet gościu w 155-tce z klubowymi ramkami mnie olał...
Pozdrawiam czarna 159, która wyprzedzała mnie dziś rano w okolicach Sławna. Ja jechałem czarna 156 Selespeed. Kolega kumaty, zaraz mrugnął awaryjnymi :)
Ładnie wczoraj rano kolega ciął niebieską 147 na ZGL po Struga:)
kolega 166 wcale nie mniej
Tak to jest jeżdżąc Alfą, że czasem ciężko się powstrzymać:P. Do Poznania na Forza Italia kolega będzie się wybierał w piątek czy w sobotę?
Jeszcze nie wiem, bo muszę obdzwonić znajomych czy mnie przyjmą w Poznaniu. Wybieracie się na szkolenie? A kiedy wy jedziecie?
Wybywać będziemy w sobotę o świcie, a i na szkolenie też się zapisaliśmy:). Jak coś to można w sobotę razem jechać, może się jeszcze ktoś znajdzie z okolicy.
Pozdrawiam Alfistkę widzianą gdy skręcała w Szabdzie koło Mrówki na Grudziądz. Jechałem żółtą Pandą na LU xxxxx więc mogłaś nie widzieć gdy machałem.
Pozdrowienia dla czarnej 159 na klubowych ramkach, dla złotej i czarnej/grafitowej Alfy GT, wszystkie auta widziane w Mielnie w przeciągu 4 dni ;)
Pozdro dla ciemnozielonej alfy 156 na A1 w stronę łodzi z rejestracją CG ;)
Pozdrowienia dla ciemnej 156 w dieselu z którą jechaliśmy razem od A1 do Bydgoszczy ok 22. Pozdrowienia od niebieskiej GT na PKS ;)
Wakacyjnie pozdrawiamy wszystkich kierownikow alf widzianych w drodze do trzesacza jak i w jego okolicach :-) szczególnie kierownika 159 z klubowa nalepka na tyłku widzianego kilkakrotnie na deptaku (zgy coś tam coś tam) oraz 156 św stojąca tuż obok ściany kościoła oraz dwu kolorowa rakietę rezydujaca tuż obok placu zabaw ;-)
- - - Updated - - -
Wakacyjnie pozdrawiamy wszystkich kierownikow alf widzianych w drodze do trzesacza jak i w jego okolicach :-) szczególnie kierownika 159 z klubowa nalepka na tyłku widzianego kilkakrotnie na deptaku (zgy coś tam coś tam) oraz 156 św stojąca tuż obok ściany kościoła oraz dwu kolorowa rakietę rezydujaca tuż obok placu zabaw ;-)
To nawet możliwe że się gdzieś mineliśmy bo w trzęsaczu jestem przejazdem dość często
W końcu mi się udało zaparkować obok:)
Załącznik 106710
A kogo ta alfa na ZGY?