obrobiona sruba... wkladam klucz do srodka i kreci sie w kolo.. ;/
Trebor a kiedy jestes w pracy ;p
Printable View
obrobiona sruba... wkladam klucz do srodka i kreci sie w kolo.. ;/
No to chyba tylko rzeczywiscie cos przyspawac,albo probowac wbijac nasadke od udaru o rozmiar mniejsza,problem ze masz kapcia ale mozesz sprobowac kupic opone w spraju i probowac dojechac do zakladu wulkanizacyjnego oni nie raz maja na takie rzeczy wlasne sposoby.
Ale to śruba standardowa czy zabezpieczjaca felgi?
Sent from my 7 Mozart T8698 using Board Express
Mam teraz nockiCytat:
Jeśli masz taką możliwość wrzuć zdjęcie dobrej śruby z innego koła to napewno ktoś Ci pomoże.
wiem, wiem, jutro popoludniu zrobie zdjecie i je wstawie, dobrej sruby tej obrobionej, co jest w kole i tego klucza co mam do tych srub.
jedno wiem napewno, jak odkrece ta srube to wymieniam wszystkie sruby na inne.. :) bo jak z jedna sie tak stalo, to inne napewno tez sie obrobia.. he he :)
Noo to mi się podoba optymistyczne nastawienie,pamiętaj o jednych nie ma rzeczy niemożliwych!!
- - - Updated - - -
I jeszcze jedno odwiedzam NS w najblizsza niedziele,pozdrawiam wszystkich Alfaholicow z NS!
ok wstawilem, te zdjecia, sruby koncowki klucza i wymierzylem to :)Załącznik 73902
Załącznik 73903Załącznik 73904Załącznik 73905
Kto Ci tak doradzil zeby wszystkie takie sruby zastosowac? Wyslalam zdjecia do kolegi co ma duzo kluczy moze cos dopasuje.
szara 159 widziana w NS w srode to z Forum??:P lapki byly:P i ogladalem srebrna Gtv 1.8 TS:) pozdrawiam:P
Cichy jak nic nie poradzisz do niedzieli to jestem w Saczu bede miala jakies klucze bo kolega dzwonil cos mi dostarczy jutro.
ok, spoko Jak bedziesz w Saczu to daj znac co i jak.. to sie zgadamy :)
Gdzie dokladnie mieszkasz to podjade tam do Ciebie.
niedaleko reala, wiec mozemy sie tam umowic, Ja podjade, i podjedziemy do mnie, bo to jakies kilometr.. :) i spokojnie kolo domu popatrzymy
Oki wyslij mi na priv nr.komorki z batorego niedaleko napewno cos poradzimy!
Cichy a to śruba w kole czy ta do odkręcania się obrobiła? Ja w komórce się nie mogę dopatrzeć.
Sent from my 7 Mozart T8698 using Board Express
Oki klucze są widzimy się w niedzielę.
w kole.. jest zakrecona i nie mozna jej odkrecic.. ;/ aa ten klucz do odkrecania, tez widze pomalu sie juz zac zaczyna scierac, wiec jak odkrecee ta jedna srubee to odkrecam odrazu wszystkie i zamawiam nowe/inne zeby za jakis czas znow nie bylo takiego samego problemu jak mam teraz :mad:
Bezwzględnie wszystkie do wymiany i załatw sobie inne zabezpieczenia i wystarczy po jednym na kolo.
przy aucie zawsze coś wyjdzie ale pamiętaj cichy co nas nie zabije to nas wzmocni:)
Pozdrowienia dla Belfra i (chyba) jego Alfy widzianej dzisiaj w Krynicy:)
Pozdrowienia dla Agi co się nie odzywa za często. :)
Cichy zrobiłeś z tymi śrubami coś?
Jak nie to może jutro z wieczora by się coś dało wykombinować.
sruba odkrecona, ekipa z BOCHNI oraz "szwagier" poradzili sobie i odkrecili Mi ta srube !!!!! :dance3:
bylo troche roboty przy tym ale dali sobie rade i odkrecili !! tak, ze jestem zadowolony :)
Bardzo sie ciesze prawdziwli Alfaholicy czymaja sie razem bez wzgledu jakim modelem sie poruszaja.Pamietaj zawsze sobie pomagamy./Przynajmniej tak powino byc/.
Znowu wkradł mi się błąd oczywiście ma być "trzymają" sorki za błędzik.Pozdro.
A może ktoś z NS reflektuje na mały spot w Bochni w piątek 17:30?
jakby była pogoda i miałbym wolne to czemu nie- niestety w pracy cały dzień
Bardzo mi miło że przynajmniej jedna osoba się odzywa,a o pogodę się nie martw będziemy pod dachem w pomieszczeniu,ale jak jesteś cały dzień pracy to straszna lipa.
w piatek niedam rady :P dopiero w srode(31) bede mial nowa belle:))
Na pewno to nie będzie ostatni spot to się nie martw jak kupisz to się spotkamy.Pozdrawiam.
potrzebuje kogos kto zrobi rzetelnie remont silnika 2,5 v6 :)
Ale masz cały samochód czy cały silnik?
no autko kupuje i chce zrobic remont niech chodzi jak nowe:P potem che wtryski zmieniac i swinke jakas :P moze kucie ale to pozniej:PP
No ale wiesz że taki remont może trochę Cię skrobnąć.
mysle ze do 4 tys max :)