no niestety nie dam rady :(
Printable View
no niestety nie dam rady :(
dzięki wszystkim za spota :) Mateuszowi i Kłatro za podróż :) Ayemowi za przejażdżkę QV-ką :) ahhhh PiterRowi za przybycie mimo że post wyżej napisał że nie da rady :P Ligarowi za konwersacje i wspomnienia :D i reszcie za tak liczne przybycie :P do zobaczenia mam nadzieje za tydzień :)
A bilety na PKP kupiliście czy jechaliście na krzywy ryj? Magik będzie miał was na oku :nono:
kupiliśmy w drodze na bramkach A4 :) numer pociągu SI XXXXX :)
Również dzięki wszystkim: Ligarowi za małą przejażdżkę, Aniuszce i Mateuszowi za podróż, Ayemowi, PiterR’owi i całej reszcie za miłe przyjęcie :o
Jak sobie porównam spota w Kato, a spota w Krk to miazga. U was taka pełna kulturka, a w Kato…:P;)
yyyy a czego mnie nie było? wie ktos? :/
a jak pisała do Ciebie to już nie pamięta? :P
A faktoza... Racja :-P
Następnym razem dajcie znać wcześniej że jest organizejszyn :-P
no to już teraz daje znać iż wpadnę na chwilę w środę :P dam Ci jeszcze znać telefonicznie - już teraz wiem że będę na spocie ok 19.30. tyle że mam prośbę do kogoś z krk aby po spocie podrzucił mnie tam gdzie jeździliśmy na gokartach w krk. jeśli jest jakaś dobra duszyczka na forum to bardzo proszę o taką podwózkę :)
Witam ponownie, ja również zawitam ponownie ;) O ile wypchnę furmankę od mechaniora..