-
Ja oczywiscie szukanie 166 też zaczalem od Płocka, ale szybko zrezygnowałem z okolicznego rynku, o ile rozumiem, ze 12-15 letnie auta nie mogą być idealne, o tyle te Płockie po wstępnych oględzinach dyskwalifikowało naprawde dużo i to przedziwnych rzeczy.
- - - Updated - - -
Co jakiś czas spoty są organizowane, wystarczy, ze bedziesz obserwował forum lub jeśli masz konto na FB to tam też jest nasza grupa.
-
A mógłbyś podać stronkę na FB? Też jestem z Płocka i na jakiś spocik bym się pisał . Pozdro :)
-
-
Ktoś się pisze na wypad na spot do Torunia w czwartek popołudniu (tak, żebyśmy byli tam na 17)... Wstępnie mamy 3 Alfy - pytanie czy ktoś jeszcze ?
-
Który 156-ką nie wyrobił dziś na Sienkiewicza?
-
Tym razem to nie ja [emoji13] a jak sie nie wyrobił?
-
Ja 156 już sprzedałem :D
- - - Updated - - -
Btw. Trucha, mamy bliżniaczki :D, no może po za motorownią :D
-
1 załącznik(i)
Robson, może już niedługo i motorownia będzie się zgadzać. Koleżka zaczyna coś tam gadać o sprzedaży...
Swoją drogą gratulacje raz jeszcze. Szukam tego uchwytu, nie wiem gdzie wpierniczyłem, ale gdzieś jest na pewno. http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=185447&stc=1
-
Panowie, pytanie za 100 punktów. Gdzie dobrze w Płocku wypiorą mi wnętrze? Mam straszny syf na jasnej tapicerce , poprzedni właściciel już ją prał ale wygląda to słabo ...
-
Noo Trucha trzymam kciuki, a i kolega ma zacne fele :D