a ja pozdrowie "chyba" Weronike ktora skrecala w pszczynie na ul 3-go maja kolo urzedu skarbowego:) mowie chyba bo jechalem sluzbowym autem i bylem z jakies 10 aut od skrzyzowania ale tak mi to wygladalo:P
Printable View
a ja pozdrowie "chyba" Weronike ktora skrecala w pszczynie na ul 3-go maja kolo urzedu skarbowego:) mowie chyba bo jechalem sluzbowym autem i bylem z jakies 10 aut od skrzyzowania ale tak mi to wygladalo:P
Ja pozdrawiam kolegę z ciemnej 156SW, który jechał za mną ul. Zaborską w Auschwitz'u koło 14. Był odzew mrugnięciem na moje awaryjki.
Dzisiaj chyba widzialem Wiedzmaka pod m1? Kolo godziny 19?
Pozdrowienia dla czarnego sportwagona 156 w Gliwicach na Zygmunta Starego. Mimo, że nie miał ramek pierwszy zareagował :).
pzd dzis okolo 21:00 kierowników nastepujacych: :) pod sferą 156 kombi która mijalam i rzecz jasna sie ogladałam, i 147 ciemna szara pienkna stojąca na swiatełkach na krakowskiej niedaleko mc donald...przyjemniej sie wracało do domku:):P
No to przyznawać się kto na ramkach dzisiaj jechał srebrna 166 w krakowie, rej. RTA..... godzina 7 30, wyjazd z pradnickiej na opolska?:)
pozdro kobe83 :-) widywałem Cię często wcześniej na Kościuszki i zawsze machałem i długie światła...ramek nie mam ale od 2 lat alfaholikuje :-) muszę wreszcie zapodać rameczki...no i oczywiście muszę wreszcie się wybrać na zlocik w okolicach...ostatnio w Knurowie jak był to niestety nie miałem czasu...ale next time obiecuje :-) pozdro jeszcze raz!!
Dzisiaj między 7:30 a 11:30 trasa Brzeszcze - Kraków - Brzeszcze - odwzajemnione pozdrowienia: srebrna 156 i dwie czarne 159 (KCH... i KOS...) aż lepiej się jechało, pomimo totalnego zamulenia po nocce!
dziś rano ok 6;40-7 w Krakowie ja zjeżdżałem z 29go Listopada na Opolską a dwie ciemne 156 sedan niemal za sobą (niemal, bo pośrodku nich było jakieś inne auto) skręcały z Opolskiej właśnie w Alejkę - Kierownika pierwszej nie zdołałem dojrzeć ze względu na ruch, a kierowniczka drugiej chyba nie wiedziała o co chodzi z machaniem :P