Koledzy a we srode 1 maja tez bedzie spot?? Moze bym sie wybrał wkoncu bo tak to nigdy nie ma czasu. Będzie ktoś może jakims 1.9 16v 140km? Bo chciałbym sie przejechac dla porównania, gdyż ciągle doszukuje sie wad w swojej alfie
Printable View
Koledzy a we srode 1 maja tez bedzie spot?? Moze bym sie wybrał wkoncu bo tak to nigdy nie ma czasu. Będzie ktoś może jakims 1.9 16v 140km? Bo chciałbym sie przejechac dla porównania, gdyż ciągle doszukuje sie wad w swojej alfie
Z tego co rozmawialiśmy wczoraj, raczej odpuszczamy 1 maja... Jednak jakby co, ja bym chętnie wpadł ;-)
Koledzy, mam problem..
Po zimie klima padła;/ Do pażdziernika jak było ciepło klima chodziła idealnie. Teraz jest ciepło i....nic;/ Czy mógłby ktoś mi pomóc i zdiagnozować ten problem pod kompem?
Ja ci bez kompa zdiagnozuje... Klima ci sie zepsuła :P A poważniej to myślę, że bez wizyty w warszacie się nie obejdzie... a na kompie nic nie wyjdzie. Zapewne brak ci czynnika chłodzącego bo... (wróżką nie jestem)
BTW czy na pewno wskazania z klimatyzacji widoczne są bo np fiatecuscan ? Może niech sie piter wypowie, bo on lubi sobie troche pogrzebać...
... w komputerze :P
offtop ? sądzę że mógłbym się pojawić :)
kolega ze 159, który chciał mi podpiąć auto pod program i sprawdzić ustawienia LPG (ale sie nie udało, bo soft nie byl najnowszy) proszony o kontakt :D
kogo sie psuje to sie psuje :)