-
Z Alfami nie mam doświadczenia ale z Nissanami już bardziej i na własnym przykładnie mogę powiedzieć, że gotowiec to ogromna loteria, w moim przypadku skończyło się na dość poważnej usterce, natomiast po zrobieniu programu "od A do Z" sprawowało się super. Teraz już na pewno nie dam się namówić na gotowca nawet za darmo... Bajon, naprawdę życzę Ci, żeby wszystko działało jak najdłużej i broń boże nie podważam wiedzy ani umiejętności osoby która to robiła.
-
Nie chciałem nikogo urazić. Nie o to mi chodziło. Pozdrawiam!
P.S. Wgrałem też gotowca do BMW 118d mojej dziewczyny. Też jest zadowolona :)
@ Kartman - jestem 100% pewien osoby, która mi wgrywała program. Nikogo nie namawiam na jego usługi, jedynie dzielę się swoim doświadczeniem w tym temacie.
-
dobra dobra generalnie poprawianie inżynierów nigdy nie jest dobre ale cóż stać nas to kto bogatemu zabroni :D
-
I oby nie było żadnych problemów :) z silnikami jest jak z ludźmi, każdy jest inny. sam sie zastanawiam nad jakimś programem ale jeszcze daleka droga przygotowań pod taką modyfikację :)
-
Panowie! Nie zaśmiecajmy tematu. Dalsze dyskusje o "tuningu" proponuje prowadzić w osobnym wątku albo pod IKEA na najbliższym posiedzeniu komisji ;)
-
12 załącznik(i)
-
Spider jest Łukasza , lecz nie pamiętam nicku dokładnie
-
-
Widze że sie spot udał ;d
-