http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2015/07/97.jpg
Printable View
Ja mam info o 321km/h.. :)
Myślę, że może to być realne, biorąc pod uwagę prędkość maksymalną odblokowanej M5, która jest spoooro cięższa.. :)
Ciekawe, czy będą blokowali.. :)
@drift-r, ten sam obrazek miałem wrzucić aby zastopować kolejne komentarze do czego to Giulia podobna...
Ile można dalej bić tą pianę, skoro i tak 95% z was jej nie kupi?
Ja kupie. Żona zapowiedziała mi, że kupimy za 30 lat :)
Ta ? A ja Ci mówie, ze nie dalej jak 6 miesiecy po premierze w polskich salonach, Giulia spokojnie pokaze sie na forum i to nie w jednym egzemplarzu. Ba po 2- 3 latach tych sztuk na forum bedzie juz znacznie wiecej. Po 6-7 bedzie ich juz na prawde duzo , wiec nie rozumiem ,po co takie małostkowe i wredne teksty.
Mowa o Giulii, a nie jej wersji QV. A i te zapewne nie rozplemią sie jak sławetne "M"power
BTW. Nie moge zrozumiec, po co takie dogryzanie: " ludzie nie komentujcie i tak was nie bedzie stac, najlepiej w ogóle nie patrzcie w kierunku Giuii, bo i tak jest za droga dla zdecydowanej wiekszoci"
No ludzie kochani ....
Jeszcze ,zeby mowa była faktycznie o maserati czy innym egozytku,a to przeciez ,jak by nie było, ledwie przecietniak cenowy z segmentu D (biorąc pod uwage cene 30 k euro), który po paru latkach bedzie dostepny srednio zamoznym rodzinom, czy kawalerom.