Nie mam przeglądu, auto na wiosce i jedna rękę niesprawna wiecjeszcze nie teraz, w miescie biegi lewa zmieniam, na trasie jak mozna wolniej to jakos prawa przepchne...
Printable View
Nie mam przeglądu, auto na wiosce i jedna rękę niesprawna wiecjeszcze nie teraz, w miescie biegi lewa zmieniam, na trasie jak mozna wolniej to jakos prawa przepchne...
Pojechałem prosto po robocie, by ją obejrzeć:).
Może komuś przysłuży się moje zdanie, zwłaszcza Koledze z Lublina, który ją sobie zarezerwował (sprzedawca wspomniał o Tobie...).
Jeśli Was coś interesuje, to proszę pytać.
Najważniejsza rzecz: obejrzałem blachy na tyle, ile mogłem, wścibiłem nos pod podłogę - rdzy nie zauważyłem:).
Ten sam sprzedawca miał kiedyś AR 75, która poszła za podobno 14tyś zł.
Mówił mi też, że swego czasu sprzedał AR 164 z kilkadziesiąt tyś. przebiegu, w super stanie. Może ktoś z forum kupił...
W każdym razie ta czerwona 155 była imho najładniejszym autem w ofercie:).
Ciekawostka:
https://www.mobile.de/pl/Samochod/Al...245243266.html
- - - Updated - - -
Może to ten sam gościu, który wpadł na zlot do Bielska z prawie dziewiczą 164 2.0 TS 8V? :) Też był z Krakowa, a takie auta rzadko się trafiają.
- - - Updated - - -
BTW: Był z bardzo ładną panią, prawda [MENTION=28937]Marcin@romeo[/MENTION]? :D
155 nadal szuka właściciela :D Ulep panowie, ulep :P
[notranslate]Alfa[/notranslate] cała do malowania, chyba że ktoś lubi jeździć , czerwono, różowo, malinową 155-tką ( sam przód jest w trzech kolorach).
W oryginale zostały tylko drzwi LT, kawałek błotnika za nimi, klapa bagażnika i chyba dach. Przejścia między kolorami robione pędzlem bądź od taśmy malarskiej :edziahaha:
Szpachla, silikon, zaprawki robione pędzlem , przetarta wykładzina (przy tylko 113 kkm ), za duże opony, które ocierają przy skręcie, pourywane uszczelki drzwi etc.etc.
Jedyny plus , to podłoga . Jeśli ktoś szuka auta pod przekładkę to może zaryzykować, ale chyba tylko dla podłogi bo błotniki tył w szpachli a dach lekko wgięty ( do wyciągnięcia).
Auto robione pod sprzedaż. Silnik myty ( łańcuch rzęził), wnętrze prane, polerka bardzo "zgrubna" na całym aucie ( na błotniku zostało 30-parę mikronów).Sprzedawca tego nie ukrywa jak też również nie może potwierdzić w żaden sposób autentyczności przebiegu :( Ja niestety nikomu tego auta nie polecę.
Aczkolwiek jest taka osoba, która mogłaby z niej zrobić lalkę - Dziaru :P
O więcej info zapraszam na priv
Fotek dużo nie robiłem, szczerze powiedziawszy jak zobaczyłem ją na żywo to czar prysł ( jebn..ł raczej) i już mi się nic nie chciało :confused:
Załącznik 229644
Załącznik 229645
po otwarciu drzwi kierowcy taka niespodzianka ( os strony wewnętrznej na drzwiach nawet szpachla nie jest pomalowana, nie wspominając o dotarciu jej ) :
Załącznik 229646
Załącznik 229647
Załącznik 229648
zdjęcia w większej rozdzielczości:
https://drive.google.com/drive/folde...0U?usp=sharing
A jak tył zdejmowales wygluszenia jest tam zgnita?
Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka