Bella dostała zimowe obuwie wraz z oryginalnymi kołpakami
Printable View
Bella dostała zimowe obuwie wraz z oryginalnymi kołpakami
no to tak :P ogolnie zaczalem sobie w czwartek tak od godziny 15:00 :P wymiana amortyzatorow tylnych x 2 szt bisteina B4, laczniki stabilizatora trw, wahacze poprzeczne vema :) i jestem z siebie dumny hehehhe:D fakt ze gladko nie poszlo.. najgorzej bylo wybic sruby ktore trzymaja amortyzator i wahacze ale jakos poszlo :P teraz tylko wymienic amorki z przodu i cala zawiecha nowa :D:D:D no i nie wiem czy nie wymienie sprezyn... nad tym sie jeszcze zastanawiam bo mam czerwone Eibacha :) pozdrawiam :P
przeleciałem malutką pastą tempo ;)
stalówki zimy - fuj, byle do lata! ponadto nowe poduchy i lewy drążek kier. ;)
no ja dziś już założyłem opony zimowe do mojej Belli i już tęsknie za letnimi aluskami :(
Wymieniłem dzisiaj silniczki regulacji świateł. Dostęp jest beznadziejny i robota wymaga sporego zasobu cierpliwości, ale jakoś się udało bez wyjmowania reflektorów. Swoją drogą - idealnie pasują silniczki od Octavii I (68zł/sztuka).
Dodatkowo wymieniony bezpiecznik od przednich przeciwmgielnych - to już pestka. ;)
Tato zmienił mi koła na zimówki na stalówkach ;) A jak odpicował... :) Wygląda słodko :D
moja dzisiaj odpoczywa jak ją wczoraj schowałem i dopiero rano do pracy mnie zawiezie ;)
Wykręciłem alternator :P myślałem że będzie trudniej :P
Wlałem STP do czyszczenia wtrysków i do fulla shell v power, a niech ma :D