Nie dam rady sory ja dalej w trasie
Printable View
Nie dam rady sory ja dalej w trasie
Witajcie , moze zorganizujemy jakiś wiekszy spot w ten piątek , jest jeszcze ładnie i ciepło wiec moze cos na otwartym powietrzu ?
Niekiedy przez forum jest sie trudno dogadac jeśli chcecie dodajcie sie do grupy na fb , moze bedzie nam łatwiej się spiknąć :) https://www.facebook.com/groups/5384...68727/?fref=ts
Od pewnego czasu niestety grupa bielska się posypała.A było tak fajnie , spotykaliśmy się co tydzień i nikt nie potrzebował jakoś specjalnego zaproszenia.
Wiadomo było,że piątek to jest spot i wszyscy przyjeżdżali .
A teraz :confused::( doopa. Cisza ! Byliśmy pare razy i nie było kompletnie nikogo.
Więc dlaczego mam się dodawać do jakiegoś fejsa ? tylko dlatego że to modne?
Nie rozumiem ?
Co wy macie z tym fejsem , bez niego już nie umiecie żyć ?
[QUOTE=........]Witaj bocian,
Twój post został usunięty przez moderatora lub administartora.
===
Post ID: A te gruzy co nom pokasowol niejaki ...... to i tak zeżremy......
Temat: Cykliczne spotkania Bielsko-Biała
Powód:
===
Zas pokasowali :cool:
Widac temat pod nadzorem
Ale poczekam az tyn mod podzie spac i zas zasrom spamem :p
Bociuś nima sensu :D Faktem jest że spotkania w B-B to przeszłość .Może kiedyś jeszcze drgną .
My mamy swoje raz w miesiącu w Żywcu.
No ale jak ludzie zamiast zerknąć na forum do którego się wpisali wolą fejsa to trudno:(
My z maxiem jesteśmy wierni forum i za żadne skarby nie przystąpimy do tego czegoś (FB):fie:.
jo bych już całkiem czasu ni mioł jak bych jeszcze ryja sledził
ale o ważnych faktach i tak mi donieso :-)
To nie tylko problem czy to jest na FB czy na forum. Ostatnio uznałem, że chętnie bym się pojawił na spocie (1 raz) i chyba ze 20 minut w czeluściach tego wątku szukałem o której i gdzie dokładnie mam być. Wydaje mi się że osoba, która może by się i pojawiła na spocie zostaje zniechęcona do tego z braku konkretnej informacji. A więc może warto dawać taką informację przy każdym wpisie kto ma zamiar się pojawić.
Zrobiliśmy grupe na FB po to tylko zeby sie latwiej dogadać , z fb szybko dostaje sie powiadomienie , mozna tworzyc wydarzenie , FB zawsze przypomina i naprawde jest to duzo ulatwienie dlatego tez to stworzyliśmy zeby ruszyć bielskie spoty .
Ja w ten piątek zamierzam się pojawić , więc parking sfera II godz 19 :)
Dodano po 2 minutes:
https://www.facebook.com/groups/5384...68727/?fref=ts
może mi się uda być
Które piętro teraz? Jak wyrobie z robotą to wpadne.