-
Pafka pojawiasz się pod Mostem Milenijnym? Ciekaw jestem czy jechales już GT "ulubioną trasą" Szklarska Poręba-Jakuszyce? ;-) ...swoją drogą to w Twojej Ex chyba kazdy spotowicz chcial posiedzieć przez chwile :-)
Zdjęcie z Góry Szybowcowej z 2011r.
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...015/12/139.jpg
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
-
Ech, łezka w oku się kręci...
Sam bym w niej posiedział - takiego auta jak ta Brera to pewnie nigdy już mieć nie będę, choć GT też daje sporo radości :)
Nie mieszkam obecnie we Wrocławiu i ciężko mi dojechać na spota pod Milenijny - jeszcze nie byłem.
Drogi Szklarska - Jakuszyce GT jeszcze nie zaliczyłem, ale po Kotlinie Kłodzkiej już troszkę się pobawiłem ;)
PS. Gwoli ścisłości to z Góry Szybowcowej uciekliśmy, bo z lekka pi... wiało, haha.
Pzdr.
-
A będzie ktoś z kablem który połączy się z ABS w 159?
-
Jak zdążę postawić windowsa po pracy to bede miał wszystko. Jak mi sie nie uda to mogę przywieść sam kabel
-
Byłoby super, to ja wezmę laptopa.
Mam MESa.
-
Witam Was
Czy jeśli wpadłbym pogadać udałoby sie również moją Alfę zdiagnozować, czy ktos mogłby sie przejechac bo mocno wydaję mi sie, ze mocy mi brakuje.
A tak poza tym chetnie pogadałbym z innymi uzytkownikami i popatrzył na kolejne marzenie czyli 159.
-
Sam kabel to się nie przyda :) stery trzeba
-
To powiedz jakie stery się przydadzą, ściągnę i zainstalują.
Emulator portu COM mam zainstalowany bo śmigam na ELM 327 obecnie.
-
No to nic więcej nie potrzebujesz oprócz przejściówki która wspinasz w kabel. Przywiozę ją
-
To podejdzie moj?
Bo moj ELM nie jest przerobiony do Alfy, jest to jakis stary rupieć.