Ale włoskie auta to nie tylko Alfa Romeo. W koncernie Fiata trochę takich aut by się znalazło, a ogranicznika raczej nie miały.
Printable View
Ale włoskie auta to nie tylko Alfa Romeo. W koncernie Fiata trochę takich aut by się znalazło, a ogranicznika raczej nie miały.
No tak ale te inne auta to tzw. Supercars a tam nikt nigdy nie dawal ogranicznikow. Natomiast auta niemieckiej trojcy to auta dla bogatego Kowalskiego. Porownywalne auta z palety fiata/alfy/lancii i tak nie przekraczaly 250km/h.
Wysłane z mojego G620S-L01 przy użyciu Tapatalka
No mi też się bardzo podoba... Ciekawe jak dużo ich będzie na rynku wtórnym i jak będzie z utratą wartości, bo nie ukrywam że taką 4-5 letnią Giulie chętnie bym sobie kupił. :)
Moja żona powiedziała "po moim trupie", więc pole do negocjacji jest :)
pzdr,tadzikpl
No powiem tak, wersja dla ludu podoba mi się nawet bardziej !
Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka
Jeśli nawet to render to samochód prezentuje się nieźle, mniej siatexu byłby imho krokiem w dobrą stronę :-)
Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
To jest render jakiegoś fana. Ale wysoce prawdopodobne, że tak to właśnie będzie wyglądać.
Scudetto rzeczywiście wygląda przyjemniej. Tylko nie wiem czemu na tym renderze ktoś usunął prawdopodobnie radar od tempomatu aktywnego... ktoś chyba chciał zrobić "golasa" albo się nie zna i nie wie co to.
Panowie, wy to gadacie o prd typu cywil vs. QV, a ja od 2 tygodni dumam jak tu za rok wyciągnąć z firmy te 220 koła na coś pośredniego (tak przy okazji sprawozdań, dzisiaj deadline). Bo jeśli z Giulią nie przyjdą dobre opcje finansowania, to rzeczywiście zostaną tylko zapaleńcy. Merc, OOOO, BMW, JEEP (!) mają duże wsparcie finansowe, fajne leasingi. Alfa z tym leży.