-
Dzięki wszystkim za miłą atmosferę i fajnie spędzony czas :D
A koleżanka faktycznie chyba z mniejszością trafiła na "drugą stronę" :P
Trza było jechać za nami w "górę", a nie prosto ;)
-
To żałujcie ,że was dzisiaj nie było na spocie fejsbukowym . Zajefajna atmosfera, gril , frekwencja dopisała bo z 15-20 aut było. Była 1/4 Mito vs. 159:) 159 bez szans. Kurde dawno się tak nie posmiałem i zagadałem. Z alfaholików to były 3-4 auta ,reszta z fanpage'a , zajebisci ludzie. Normalnie zakładam fejs zbuka jak taka zgrana ekipa jest. Na biedronce umówiłem się z ebolem a chyba z 7 fur tam przyjechało. Oj żałujta ci co nie
byli.
Wysłane z mojego onetouch EVO7 przy użyciu Tapatalka
-
-
6 załącznik(i)
-
Spocik był super :)
Z resztą, widać na zdjęciach.
Spocik był super :)
Z resztą, widać na zdjęciach.
-
I tak powinno być zawsze :) Ludziska zajefajni i liczna frekwencja !! :D
Fotki rewelka :) Proszę o dodawanie kolejnych :P być może na którymś się załapie, bo stałam prawie na samym końcu ;)
Dodano po 14 minutes:
Czarna 147 :) po małych przejściach :(
-
2 załącznik(i)
spot był pierwsza klasa :) nastepny spot na centrum europa w gliwicach 19.09 bydzie jeszcze lepsiejszy :P
mysla ze bedzie wiekszy rozgłos, a i moze ekipa czwartkowa tez sie dołączy, pra? :)
-
...dalej nie dotarło, że to temat o całkiem innych spotkaniach i wszystko poza to tylko robienie śmietnika? :D
Kto w ten czwartek "wpada"? ;)
-
Jak widac nikt nie umie zalozyc nowego tematu o zajebistych piatkowych spotach grupy fb oberszlizen ( czy jak to tam )
:p
Jo bych napisol ale jo jes Zagłębiak to sie za uja nie lapia do ty grupy nawet jak bych miol fb :D
-
A więc żeby nie "zaśmiecać" tego tematu zapraszam na :
http://www.forum.alfaholicy.org/slas...ml#post1484400 :D