:) ramki mi sie odrazu zucily w oczenta:P a co to za naklejki chcesz robic:>?
Printable View
Zeby juz nie smiecic tego tematu to moge cie uspokoić - ze Julki napewno nie obkleje ;)
kto ma srebrna 147 i zjezdzal kolo 17 na kisielewskiego ??:)
Serdeczne pozdrowionka dla Kierownika ciemnej 147-ki wymijanej wielokrotnie na trasie do Katowic - rej SZ ! :cool: :cool: :cool:
pzdr dla ciemnej 156tki dosłownie z pół godzinki temu, która mnie wyprzedziła w lesie na drodze z kóz (p.s gdybym wiedziała wczesniej ze to AR to bym sie nie dała tak łatwo hehe:);) pozdrowionka:P
Ja pozdrawiam 147 po FL widzianą dzisiaj rano po 6 na drodze 88 w kierunku Gliwic. Wydaje mi się, że miała ramki (na pewno taka kolorystyka) :)
Pozdrawiam także kierowce z zeszłego tygodnia w Rudzie na Chebziu. Czarny 156 Sportwagon na ramkach. Kierowca z Rudy pierwszy zareagował.
Pozdrawiam kolegę z bordowej GTV. Ja dojeżdżałem do świateł, a kolega wyjeżdżał chyba z Media-Makrtu, ale mnie chyba nie zauważył. Trasa 79 Bytom-Katowice. Kolega poleciał w stronę Bytomia, a ja Katowic.
Nie wiem czy kolega jest na forum bo ramek w aucie nie widzialem, ale pozdrawiam kierownika czarnej GTV dzis kolo 12 na A4 z którym smigalem przez pewien kawalek do Katowic ;)