wszystko przede mną. Zobaczymy.
Printable View
wszystko przede mną. Zobaczymy.
Wróććie do tematów technicznych, bo zrobił się konkurs kto wydał więcej.
Czy kupno 166 w automacie to ryzykowny pomysł?Jest fajny egzemplarz na allegro z jasnym środkiem, no ale właśnie ten automat....
V6 czy diesel? Tam są różne skrzynie. ZF z V6 jest znacznie wytrzymalszy, aisin w jtd (tylko polift) statystycznie częściej wymaga interwencji, ale jak aisin jest w dobrym stanie to wymiana oleju i jedziesz dalej.
2.4 diesel.Nie mogę wkleić jeszcze linka (jestem nowy), ale jest fajna wersja na allegro.Granatowa, jasny środek.Waham się ogólnie między 166 a GT-boje się trochę kosztów serwisowania 166, no i tej skrzyni....
Masz dużo tematów o 166 w dziale porady przed zakupem. Poczytaj tam bo tu nie ma sensu tego powielać. Z GT będzie taniej i łatwiej bo współdzieli części z 147/156.
Na allegro wszystkie są fajne. Nie podniecaj sie tylko zobacz, bo z bliska może się okazać paściem.
Pewnie o tą chodzi. http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5979984343
Zdjęcia tak podkręcone, że aż oczy bolą:D No, ale można sie w niej zakochać :D
W komentarzach jest opinia kolesia odnośnie 156. Niezaciekowa... Pewnie typowy handlarz!
Dziwnie siedzi na lewej stronie tył.Może,to złudzenie,ale jakby niżej w porównaniu do prawego tyłu.
Ta Alfa już wisi trochę czasu na alledrogo I wydaje mi sie że nie bez powodu.
Wydaje mi się, że "królewska wersja" była wcześniej w jakimś płockim komisie a to wygląda jak prywatne ogłoszenie. Z pracy mam tam może 10 minut drogi. Jak chcesz to mogę podjechać obejrzeć nawet dziś.
Troche duży rozjazd masz :D GT i 166 to zupełnie inne światy. Najlepiej najpierw usiądź w jednym i drugim, to zobaczysz prawdziwą przepaść :P