pozdrawiam kierowniczkę alfy 147 nr KOS... możliwe że to była bella147mmm koło godziny 19 15 centru bielska :P
Printable View
pozdrawiam kierowniczkę alfy 147 nr KOS... możliwe że to była bella147mmm koło godziny 19 15 centru bielska :P
Ja mogę jedną oddać za symboliczne piwo :)
pozdrawiam gorąco naszego "wodzireja z ALFA CITY, którego pewnie nie ma na forum, czyli teścia SLAVIKA:), którego spotkałam dzis ok 13:00 jak dreptał sobie po centrum kóz_ja stałam na światłach alunią i densowałam w rytm muzyki hehe dlatego tez uśmiechy były, a i łapki sie pojawiły :):P
TOM82 tak to pewnie byłam ja, gdyz dzis wyjatkowo skonczyłam pracke o 19, a gdzie mnie widziałes ze ja Cie nie widziałam?:)pzd
k...wa, folksdojczem? i dziwisz się że Cię nie widziała*;)
hahaha czysta prawda na niemca to ja rzadko kiedy zwracam uwage, bardziej kręcą mnie włosi:):P ale pozdrawiam i nast razem ciśnij po gazie bo inaczej mnie nie dogonisz :P
Ja pozdrawiam kierowce czerwonego Sporwagona 156 wyjeżdżającego rano po 6 w Zabrzu na drogę 88 w kierunku Gliwic. Prawdopodobnie była na ramkach. Widzę, że alfiści lubią drogę 88 ;)
Wiesz jak by moja alfinka to bym dogonił ale jak zwykle jest kapryśna jak ba.....
człowiek chucha i dmucha a takie kaprysne ;( golfik od ojca bo niema czym jeździć :(
---------- Post added at 13:22 ---------- Previous post was at 13:19 ----------
mama nadzieję że następnym razem za mną się obejrzysz :P jak pojadę włoszką :P zaproszę cię w tedy na kawę :P i nie zapomnij mi pomrugać :P