Są czasem dni w których prawnicy przyjmują za friko, być może na uniwerku są też jacyś pracujący charytatywnie. Pójdź wypytaj się co i jak...
To kupiłaś autko od zwykłego kolesia czy w jakimś komisie?
Printable View
Są czasem dni w których prawnicy przyjmują za friko, być może na uniwerku są też jacyś pracujący charytatywnie. Pójdź wypytaj się co i jak...
To kupiłaś autko od zwykłego kolesia czy w jakimś komisie?
Tez bym sie chyba nie podjal sprawy w sadzie w takim przypadku. Tymbardziej ze Goniaa wyraznie napisala ze nie ma sily i pieniedzy na takie rzeczy. Zostaw to auto, nawet kosztem tego ze bedzie stalo 2/3 miesiace. Odkuj sie finansowo. Zacznij rozgladac sie za dobrym mechanikiem, Darek w tym czasie moze upoluje jakis dobry wal. Wiem ze potrzebujesz srodka transportu dla dziecka ale sprzedaz auta za grosze bo wiecej teraz za nie nie dostaniesz to chyba jeszcze gorsza opcja.
Tymbardziej ze rozrzad, swiece i chyba skrzynie + wycieki masz zalatwione o ile sie nie myle
Kupilam od zwyklego kolesia....
Dodano po 18 minutes:
Dzuo rzeczy wymienione. Rozmawiałam dzisiaj z prawnikiem. Mam miesiąc czasu na poinformowanie sprzedawcy o wykrytej wadzie....
Wystosuje pismo napisane przez prawnika z kosztorysem. Zobaczymy jak sie ustosunkuje
no i brawo. Walcz z dziadem bo takich trzeba tępić.
Chlopaki prośba...
Sprawdzi mi to ktos??
http://allegro.pl/silnik-po-kap-remo...665023625.html
Dzwonilam niby wszystko ok...ale to jednak ciągle baba dzwoni...
Podpowiecie cos zanim wyłożę taka kase....
Moze jest ktos z okolic tego pan z aukcji kto by,mi sprawdzil ten silnik
Facet mówi ze zamontowany jest w aucie...mozna sprawdzić i daje 12 mcy gwarancji na to co robil...
kupa kasy a pewności nie ma, wolałbym chyba opcję kupienia jakiegoś działającego silnika za mniejsze pieniądze, i zrobić mu profilaktyczną kapitalke, cenowo będzie podobnie a pewność stu procentowa
btw. to silnik od GTV więc nie mocowania mogą być inne, szukaj silnika z 147demki
Ale on jest po kapitalce...
Cena absurdalna, nawet za silnik po generalnym remoncie.
Zadzwoń do chłopaków z autosklepu24 lub alfateam/lanciateam - myślę, że mogą to ogarnąć.
Moze ktos do niego moglby zadzwonić??
Szerszen mam zadzwonić i o co pytac?