Ruszałem taki tamat u siebie dolnyśląsk może chętni by się znaleźli tylko jak będzie dużo chętnych to kto zorganizuje nocleg na tylu ludzi jedna alfa to min 2 osoby
Printable View
Ruszałem taki tamat u siebie dolnyśląsk może chętni by się znaleźli tylko jak będzie dużo chętnych to kto zorganizuje nocleg na tylu ludzi jedna alfa to min 2 osoby
Trzeba by szybko znaleźć odpowiedni ośrodek (może w jakichś lasach czy nad jeziorem) bo czasu zostało nie wiele i mogą być kłopoty z odpowiednią liczbą wolnych miejsc, zrobić listę chętnych i do dzieła. Zapewne najlepiej byłoby gdyby zajął/y się osoba/y które mieszkają na miejscu. Tak przy okazji wyszedł by z tego mini-zlot ogólnopolski i okazja do integracji i poznania ludzi.
Zamiast dywagować o organizatorach eventu w Gliwicach lepiej pokazać że AH też jest w stanie coś fajnego zorganizować ;)
Robert... jest ten magiczny limit 1000 uczestnikow i raczej bym byl ostrozny w rozdmuchiwaniu jeszcze bardziej imprezy.
każdy na własną rękę mógłby robić sobie rezerwacje w okolicznych hotelach .... bez niepotrzebnej organizacji :)
https://e-turysta.net/zajazd-kruszyna-kruszyna-106473.htmlduży
hotel przed częstochową ..pokój 4 osobowy wychodzi 40 zł / os.
lokalizacja dla dla osób z północy polski ... jak by nocowało tam dużo ludzi to mają sporych rozmiarów altanę i można tam zrobić wieczorek zapoznawczy ;)
A ja bym chciał się dowiedzieć, czy organizatorzy przewidują możliwość przekroczenia tego limitu? Skoro bijemy rekord, to każda sztuka cenna i byłoby "niefajnie" powiedzieć kilku osobom "sorry, skończyły nam się miejsca, zapraszamy za rok":-P ja rozumiem, że dokumenty, załatwianie, ale jak juz robimy, to trzeba to wziąć pod uwagę
Wszystkie informacje będziemy podawać na stronie www.ar-gs.pl
czy ktoś wybiera się na bicie rekordu z okolic Elbląga?