Zapyta do kogo adresowany jest SUV Alfy za 150-200 tysi.
Printable View
Jeszcze podsumowanie na końcu: veni vidi vici :D
Ja też jestem pod wrażeniem. Jednak da się zrobić ładnego SUVa :D Będzie szum :rolleyes:
Pora zacząć odkładać pieniądze ;)
Wygląda tak jak miał wyglądać czyli mega. Wydawało mi się, że czas do setki się wydłuży a tu proszę bardzo - taki sam jak Giulia. To będzie hit :)
Ktoś już to tutaj wczoraj napisał..
Dyrektorzy w Porsche musieli sie wkur.ić i pewnie powstaje Macan Turbo S
Czas lepszy na ringu od Cayenna nie od Macana
Konferencja bardzo słaba, bez pompy. Jednak przyzwyczaiłem sie do konferencji technologicznych, które trwają dobre kilka razy dłużej, prezentując 100x tańszy produkt. Tutaj powinna trwać tyle, zeby zmusić klienta do zakupu. Brakowało mi ciekawostek, brakowało mi pazura. Mogli na cały regulator zapodać dźwięk wydechu, mogli pokazać jakieś szybkie okrążenie na torze, mogli pokazać wnętrze w najdrobniejszych szczegółach, to sako z bagażnikiem czy kołami. Powinni sie rozdrabniać, co by zaciekawić klientów.
Jednak Stelvio to dobry konkurent dla Niemców, bardzo dobry ruch Alfy. Suvy sa mocno w natarciu i myśle, ze tym modelem Alfa sporo zyska, jak nie bezpośrednio (zakup) to pośrednio (rozpoznawalność, wygrywanie w testach i wyścigach, rozgłos). Ciekaw jestem testów i fajnych ujęć :)
Super. Bez wątpienia najładniejszy suv na rynku.
Jedna rzecz mnie tylko niepokoi... w przemówieniu było "let me introduce all new 2018 Alfa Romeo Stelvio". Mam nadzieję, że to tylko rocznik marketingowo :)