Takie rzeczy wszędzie się zdarzają, choć akurat w ASO nie powinny mieć miejsca nigdy. Ale w tym moim przypadku ASO okazało się dla mnie po prostu zdecydowanie... najtańsze :)
Printable View
Takie rzeczy wszędzie się zdarzają, choć akurat w ASO nie powinny mieć miejsca nigdy. Ale w tym moim przypadku ASO okazało się dla mnie po prostu zdecydowanie... najtańsze :)
We wrześniu dzwoniłem do ADF karkonoska,z zapytaniem czy mają drążek kierowniczy bo mój się kończył,mądra pani powiedziała że nie ma takich rzeczy na sprzedaż i muszę kupić cała przekładnie po regeneracji za jedyne 2000tys pln,zareagowałem śmiechem i łądnie pożegnałem się z tą naciągaczką :cool:
Witam
Wiem,że temat pewnie powielany ale może do tej pory cos sie zmieniło na rynku :)..Szukam warsztatu we Wrocławiu do wymiany oleju, kompletu rozrządu i filtrów w 159-ce.
Zastanawiałem sie nad ASO na robotniczej (Amicar) ale jak to w ASO pewnie sie cenią choć nie pytałem o cenę zabiegu.
Widzę,że dużo jest pisane o warsztacie na Paprotnej ale z tego co zauważyłem oceny ich usług są mieszane O_o
Będę wdzięczny za podpowiedzi o sprawdzonych miejscach.
A ja ponownie polecam Bravo na partynickiej.
Dzięki za podpowiedź chyba się do nich wybiorę podpytać i może się zdecyduję :)..
Podjedź do Gm Auto. Teraz mają promocje między innymi na eksploatację.
Nie no kurde, to już jest bezczelność (musze uważać na słowa, żeby znowy ostrzeżenia nie dostać :)) Pisać o sobie w 3. osobie i prostacko się reklamować!!!! Chłopie lub kobieto ogarnij się i zniknij!!! Chyba już wcześniej pisaliśmy co sądzimy o takiej formie "polecania" serwisu!!!
Hehe - reklama dźwignią handlu (i usług) :)
a ja będę chyba moją 156 odstawiał do GM Auto, bo sprawdzając oferty kilku warsztatów faktycznie ich jest najkorzystniejsza, a i blisko mam :)
jak już zrobię autko to podzielę się tym jak pracują ;)