ni i znajac zycie jeszcze wmawial ze niedawno byl wymieniany...
Printable View
ni i znajac zycie jeszcze wmawial ze niedawno byl wymieniany...
I żadnych objawów, że ten samochód to padło nie było widać? Tak czy siak, pech konkretny.
żarówka od przebiegu :/
żarówka od postojowych. W innych samochodach nie przypominam sobie wymiany żarówek a tu w ciągu roku dwie postojowe i trzy mijania
Kilka durnych zdarzeń :P
1.Wracając z Kalet o ok 3 w nocy na wysokości Bytomia złapałem 2gumy - Przód. na szczęście w bagażniku mam zawsze 2 opakowania 'koła zapasowego', które i tak prawie nic nie dało...
2.Pierwszy dzień śniegu w tym roku(znaczy 2011:)), Wracając z Teściową przez Gliwice, na rondzie zostałem 'zaatakowany' przez kretyna lecącego bokiem pod prąd starą rozwaloną e30... - na szczęscie rozwalił jedynie przód z lewej str (puściły zaczepy w reflektorach, pękł lewy reflektor, zderzak pęknięty oraz wygięta 'ćwiartka') - Idiota z BMW uciekł...
3.zgubiłem plastik zaślepiający hak holowniczy...
Skonczyla mi sie tasma od airbagu i przez to klakson nie dziala i kontrolka od podzuszki sie zaswiecila. BRAVO ITALIA
---------- Post added at 15:07 ---------- Previous post was at 15:01 ----------
Nie narzekaj , nie narzekaj. Ja wymienialem 24 zawory planowanie glowic i takie tam . KOSZT 3500zl u kolegi. Normalnie facet mi krzyknoł 5000zl (oszalal)
---------- Post added at 15:10 ---------- Previous post was at 15:07 ----------
Nooo, jedyny w swym rodzaju.
---------- Post added at 15:14 ---------- Previous post was at 15:10 ----------
Noooo, a teraz mam przeplywomierz do wymiany (hura) na allegro jedyne 560zl normalnie OKAZJA!!!! Ale chlopaki w hurtowni chca dorobic i za 300zl mi zalatwia, ufff
Ja pierdyle faktycznie, mnie cos kolo 3-4 wyjdzie,w przyszlym tygodniu odbieram,juz sie boje,szczescie,ze korbowody nie poszly sie kochac:)
WITAM WSZYSTKICH.
kochani szukam pomocy
coś mi dziś walnęło w 166 2.0 TS
stuka i to dosyć i stracił trochę mocy
pomoże ktoś coś>???
---------- Post added at 18:22 ---------- Previous post was at 18:18 ----------
a właśnie objawy stukanie w silniku przy dodawaniu gazu na luzie oki nic nie słych
musi to panewki będą.
Wracając do tematu połamałem metalową klamkę od wewnątrz. Została mi w rękach jak otwierałem drzwi:)