Jak możesz to wrzuć foto z nową grafiką, porównam jaką wersję mam u siebie.
Printable View
Tarcze tył Giulia na chwile obecną USA.
https://static.nhtsa.gov/odi/rcl/202...0V714-5926.pdf
Pojawiło mi się przy znaczku tempomatu strzałki w górę lub w dół oraz zielone obramowanie znaku jeżeli jadę z dobrą prędkością.
Ale kiedy pojawia się strzałka w dół to nie wiem. Bo raz jest raz jej nie ma. Na zdjęciu na znaku nie widać, ale było 120 (bo to eska była) Załącznik 274437Załącznik 274436
Tolerancja 3-5 km/h. W tej którą czasami jeżdzę jest 3 km/h. (mnie to niestety denerwuje). O większych różnicach nie wspomnę, to są zalety i wady systemu rozpoznawania znaków i odczytywania z nawigacji danych o dozwolonej prędkości..
2 nowe service newsy się pojawiły, jeden na wskazanie paliwa w MY20 drugi pisze o skraplaniu się wody i nieszczelnościach lamp. pliki załączam poniżej:
Załącznik 278597
Załącznik 278598
U siebie na gwarancji wyłapałem jedną nieszczelną tylną lampę - wymienili bez problemu...
nieszczelna czy kondensacja? o tym jest w SN, kondensacji się nie wymienia, choć wiem że ludzie na ASO wymuszali, stąd pewnie ten Service News żeby nie robić niepotrzebnych wymian.
Raczej nieszczelność, jak na kondensację zbyt długo zalegała ta wilgoć, no i w większej niż typowa kondensacja ilości. Oczywiście jakaś minimalna kondensacja wilgoci w lampach jest całkowicie naturalna.