No widze ze szykują sie niezłe zawody:), chyba bede musiała to zobaczyc na żywo:D
Printable View
No widze ze szykują sie niezłe zawody:), chyba bede musiała to zobaczyc na żywo:D
mamy 20 osób na liście, ciekaw jestem ile się tak naprawdę zjawi ;) czyli mam rozumieć że rezerwować tor na 15.05, godz. 13 ? Spotkalibyśmy się o 12 na Bora i potem na karty. Pasuje ?
edit.
Na tym torze na 15.05 są już rezerwacje na 11.00, 12.00 i 21.00...Więc szybko się decydować co do godziny ;) Możemy później zrobić spota oczywiście, ale w tamtym roku był o 13 i wszystko było fajnie ;)
dawaj na 13. Zastanawiam sie tylko czy nie lepiej wziac tor na 2 godziny bo to by pewnie wyszło przy 20 osobach 50 zł albo i mniej.... Co myślicie ?
no zależy jak długo jesteśmy w stanie jeździć :)
Jak to rozwiązujemy? Zrzuta w środę na spocie? :>
przy wynajęciu toru na 2h i dłużej jest rabat 10%...więc na 2h wyszłoby to 1140 zł. Na 20 osób wychodzi 57 zł. Tylko tam na liście są minimum dwie osoby nie pewne i teraz to już duże ryzyko na 2h wynająć...Ja osobiście byłbym za ;) Ale co jak się okaże że np. z 5 osób nie przyjedzie...wtedy trzeba będzie albo odmówić tą jedną godzinę (i właściciele nie będą zadowoleni a co za tym idzie, rezerwacja w przyszłości będzie trudniejsza) albo składać się po więcej kasy :unsure: Więc napiszcie co o tym myślicie..
Jak tylko coś do środy się rozwiążę to grupa krk może się zrzucić już na spocie ;)
piter myśle ze jak postawisz sprawe jasno ze dajesz 1000 zł i chcesz wynając na 2 godziny tor to i tak sie zgodzą :)
bez kitu zarobic w 2 godziny 1000 zł, niech mają kosztu nawet 200 zł zostaje im 800. Dodatkowo powiedz ze to juz nie pierwszy raz tylko ktorys tam z kolei i na pewno na to przystaną. Obiecaje jeszcze ze to sie bedzie powtarzać coraz cześćiej i będzie cacy :)
Jeśli chcesz możemy tam razem podjechać w tygodniu pogadać i załatwić temat....
---------- Post dodany o godzinie 21:36 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 21:34 ----------
pozostaje opcja przedpłat na twoje konto i zarezerwowania toru na tyle ile zapłaci. Jak cos komuś wypadnie - kasa idzie do wspólnego kotła. Myślę że to po pierwsze sprawiedliwe a po drugie dodatkowo mobilizujące do przyjechania na spot :)
Ja jestem za wynająciem na dwie godziny. Podjedźcie Piter y Ligarem ,macie gadane to powinniđcie wyrwac jakis rabat.
ja bym narazie poczekał, powiedzmy do 5 maja co ludzie na to, żeby zarezerwować tor na 2h...i wtedy się zobaczy.
Więc pytanie do osób z listy - pasuje Wam opcja wynajęcia toru na 2h, tak żeby każdy coś dłużej pojeździł ? Przy 15 osobach koszt wychodzi 40 zł na głowę, a jako że jest chętnych więcej niż 15 osób to wynajęcie na 2h jest dość sensowne, niewiele droższe a każdy sobie pojeździ ;)
tomek kur.....a juz pisane było. NIE MA TAKIEGO GADANIA !!