Po głębszym zastanowieniu, ni mom kolców, tam jest szklanka, filtr w audi zamoknie jak w tamtej Octavii 4x4, i z 260 koni 100 się nawet nie zostanie, z Łukaszem gadałem czekamy na śnieg
Printable View
Po głębszym zastanowieniu, ni mom kolców, tam jest szklanka, filtr w audi zamoknie jak w tamtej Octavii 4x4, i z 260 koni 100 się nawet nie zostanie, z Łukaszem gadałem czekamy na śnieg
Teraz są idealne warunki. Bo nie ma śniegu i nie ma wody. Ja jutro gdzieś od godziny 10 mogę jechac a w niedziele od samego rana.
Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka
W Niemcu nie mam osłon pod spodem ani boków, montaż w poniedziałek, dlatego zamoczenie filtra powietrza mam gwarantowane, woda do tego nie jest potrzebna, o czym się w listopadzie przekonałem. Mogę się przejechać czysto rekreacyjnie zobaczyć co i jak, ale jeździł raczej nie będę, jak coś to była by lepsza dla mnie niedziela
No to lecimy w niedzielę. Godzina dla mnie obojetna
Wieczorem zadzwonię do Zbyszka i z Łukaszem pogadam jak coś sie ustali to dam znać- dalej masz numer 504......????
Tak nadal ten 504...
I dupa z tego jutro wyjdzie, ogólnie to dziś mi przypomniano o jednym wyjeździ jutro i nie dam rady, Zbyszek, chory, a Łukasz ma gości
Chyba sie starzejem ;)
No trudno. Ja jutro się przelece i zdam relacje :-D
Witam. Niedawno wróciłem z ślizgowe i powiem ze było super. Zrobione kilkadziesiąt kilometrów w poślizgu :-D ludzi było sporo i było kilka profesjonalnych samochodów rajdowych. Pentelka była ciekawa:-D a na sam koniec połamalem nakładkę progowa. Poszedłem zbyt ostro i wpadłem na gładki lód i poniosło mnie na wystający kołek w trzcinach.
Czyli jesteś zadowolony:)