To ja gdzieś chyba umknąłem, bo wiadomości nie dostałem...
Printable View
To ja gdzieś chyba umknąłem, bo wiadomości nie dostałem...
Kurde no. Miałem łącznie z testowymi cztery naklejki - zepsułem już trzy. Nie mam zdolności manualnych. Ostatniej szansy się nie podejmuję - może jakieś porady, albo ktoś z Krk/ Częstochowy kto przyklei mi to ze stuprocentową skutecznością i precyzją za browar? :)
witam też jestem zainteresowany dwoma naklejkami
potrzebuje na przednią i tylną klapę do AR156
czekam na wiadomość na priv
ręce się trzęsą z wrażenia czy taki ostry weekend był ;) hehe,
spróbuj na mokro wtedy w każdej chwili będziesz miał możliwość jej oderwania i pozycjonowania ----> bierzesz w rękę zraszacz np. do kwiatów czy tam prasowania psikasz na czysty emblemat --> odrywasz nalepeczkę z podkładu i z tyłu na warstwę klejącą znowu psikasz wodą --> przykładasz, pozycjonujesz, i przyciskasz do podłoża usuwając wodę spod spodu ---> bierzesz suszarkę do włosów i suszysz aż woda odparuje a folia się naciągnie ---> cieszysz oko "starym nowym" logo które gwarantuje że nie wyblaknie!
ja osobiście zawsze robię to na sucho i mi wychodzi, większość też zapewne robi wg opisu dołączonego w kopercie,
ale dla mniej wprawnych może opisany sposób będzie "mniej stratny"
Pozdrawiam,
wiertło!
Witam
Jestem zainteresowany dwiema naklejkami na moją Alfe 156 sedan rocznik 99, tył i przód.
Proszę o dane na priv.
Dla mnie przód i tył do 166 ;) Proszę o dane :)
Ja poproszę 2 ( jedna na przód i na tył ) do sedana 156 wersja przed liftem, i 4 na koła 16''. Czekam na PW na dane do przelewu
Ja również sie skuszę na 2 sztuki kolorowe do 156 - 2000r.
Proszę o cenę i dane do przelewu.